

İyi Festival - Oryantal Dansı ve Dişilik
Tarihler: 08 Nisan 2021 Perşembe ~ 08 Nisan 2021 Perşembe 08 Nisan 19:00 - 08 Nisan 20:30
Yer: Zoom
Ücret: Ücretli Etkinlik - 70 TRY
Nereden Alınır: www.biletino.com
Yorumlar:
TÜLİN HANÇER- Dans Eğitmeni
Aslen Erzincanlı olan Tülin Hançer, dansa ilkokulda, 8 yaşında başladı. Hint Dansları eğitmeni olarak 31 yıllık dans hayatında Hint Dansları, Bollywood Dans, Bollywood Bhangra, Hint Oryantali, Latin, Türk Halk Dansları branşlarında çeşitli zamanlarda ders eğitimleri ve workshoplar vermektedir.
İlk koreografi çalışmasını 10 yaşında Halk Dansları ile yapmaya başlamıştır. Hint danslarını. çok kez gittiği Hindistan’ın çeşitli bölgelerinde öğrenmiştir. 6 yıldır İstanbul’da Hint Dansları Eğitmenliği yapmakla birlikte 12 yıldır profesyonel sahne hayatında canlı yayınlar, festivaller, kültürel etkinlikler ve çeşitli organizasyonlarda yer almaktadır.
Wellbeing Academy Türkiye eğitmenidir.
ORYANTAL DANS
“Göbek dansı” olarak da bilinen oryantal dünyanın en eski danslarından biridir. Birçok farklı dans türünün kombinasyonu olarak göründüğü için Kuzey Afrika, Asya ve Orta Doğu gibi farklı kökenlere sahiptir. Kendine has tarzıyla 10. yüzyılda romanlar tarafından Hindistan’dan Orta Doğuya getirildiği biliniyor.
Her kadının kendi hikayesini oynadığı, kadın bedenini özgürleştiren ve vücudumuzu keşfetmemizi sağlayan oryantal dansın vücudumuza ve sağlığımıza pek çok yararı vardır. Oryantal dans;
- Vücudu rahatlatır.
- Sırt ve eklem ağrılarını hafifletir.
- Kemik yoğunluğunu artırır.
- Formumuzu korumaya da yardımcı olur.
- Cildi sıkılaştırır, parlaklık kazandırır ve yaşlanmayı geciktirir.
- Sinir sistemimizi güçlendirir, stres attırır.
- Benlik saygısını ve özgüveni artırır.
- Bel ağrılarını daha hafif atlatmamıza yardımcı olur.
Bu eğitime katılmak için bilet alarak Boyner Askıda İyilik projesine siz de katkı sağlayabilirsiniz.
Askıda İyilik Projesi
Boyner iyilik hareketini büyütmek, Boyner müşterilerini iyiliğe teşvik etmek hedefiyle Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016 yılında “Askıda İyilik” projesini hayata geçirdi. “Askıda İyilik” projesinde, tüketiciler Boyner mağazalarından ya da boyner.com.tr’de 30 TL olarak satışa sunulan “İyilik Paketleri”nden alabiliyor. Alt ve üst giyimden oluşan ve Boyner’in de aynı oranda katkıda bulunduğu İyilik Paketleri Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılıyor. “Askıda İyilik” projesi ile bugüne kadar 50 bine yakın iyilik paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
BİLETLER:
1 - Ücretli Etkinlik - 70 TRY
Ücretli Biletleme
2 - Askıda İyilik (İsteğe Bağlı - Destek Amaçlıdır) - 30 TRY
Bu kategoriden satın alma yaparak *Askıda İyilik Kampanyasına* destek vermiş olursunuz. Etkinliğe katılabilmek için *Genel Bilet* kategorisinden alım yapmalısınız.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.