İyi Festival - Tükenmek mi Tükenmişlik mi?

İyi Festival - Tükenmek mi Tükenmişlik mi?

Tarihler: 07 Nisan 2021 Çarşamba ~ 07 Nisan 2021 Çarşamba 07 Nisan 12:00 - 07 Nisan 13:30

Yer: Microsoft Teams

Ücret: Sınırlı Kontenjan - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2021 ~ Nis 7, 2021

TÜKENMEK Mİ TÜKENMİŞLİK Mİ?

Tükenmişlik Sendromuna Dair

(Microsoft Teams - Canlı Yayın)

EĞİTİM İÇERİĞİ: 

Tükenmişlik Sendromu Nedir?

Belirtileri Nelerdir?

Pandemi öncesi- Pandemi sonrası neler farketti?

Neler yapabilirim?

Eğitim Açılış Kontenjanı: 30 Kişi

Eğitim Maksimum Kontenjanı: 50 Kişi

Eğitim Tarihleri: 07 NİSAN 2021 

Eğitim Saati: 12.00

Eğitim Süresi: Max. 1,5 Saat

Eğitimi satın alan katılımcılarımız 3 (üç) ay süre ile söz konusu eğitimi ücretsiz seyredeceklerdir.

Eğitimci: Ece SUEREN OK

İnsan Kaynakları Danışmanı & Yönetici Koçu

1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi  İngilizce İktisat bölümünden mezun olan Ece Süeren Ok,kariyerine, 1992 yılında RJReynolds Türkiye’de, resepsiyonist olarak başlamıştır. Ardından , sırasıyla İnsan Kaynakları ve İdari İşler Departmanı Asistanı, Eğitim ve Geliştirme Asistanı, Eğitim Uzmanı ve Eğitim Şefi pozisyonlarında görev yaptıktan sonra, 1999 yılında Eğitim ve Geliştirme Müdürü; 2005 yılında ise İşe Alım, Eğitim, Kariyer Planlama ve Yedekleme Sisteminden Sorumlu Müdür olarak devam etmiştir.

 

Kariyer yolculuğu içinde Ürün Müdürlüğü de yapan OK, yeni ürün lansmanı ve Pazar araştırmaları ve ürün pazarlaması konusunda tecrübe elde etmiştir.

Kariyeri boyunca birçok uluslararsı projenin liderliğini yaparken,  JTI Türkiye’nin Kariyer Planlama Sistematiğini ve JTI Türkiye’yi bu konuda “best practice market” konumuna getiren Eğitim Sistematiğini kurdu. 2007 yılında JTI Türkiye Pazarlama şirketinin Türkiye’de ve tütün sektöründe ilk kez  “Investors in People” (IIP), sertifikasyonunun hem pazarlama hem de üretim şirketlerinde GOLD standartta alınmasına ve IIP nin global bazda yayılması süreçlerini başlattı.

 

2015-2017 yılları aracında MCT’de Yönetim Danışmanlığı ve Koçluk yaptıktan sonra 2017-2018 arasında CCI Türkiye’de İnsan Kaynakları, İdari İşler ve HS Direktörlüğü yapmıştır.

 

Spor kariyerine 1979 yılında Eczacıbaşı’nda Jimnastikçi olarak başlamış ve sırasıyla İYİK ( İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü)’te ve Milli Takım’da yüzmüş ve ardından İYİK;ASSK ve Milli takım’da Türkiye’yi sutopunda temsil etmiştir. Aynı zamanda 2011’den bu yana Uluslararası Zumba fitness eğitmenliği sertifikası alan Ok halen ÜSSK (Üsküdar Su Sporları Kulübü) da Masterlar kategorisinde aktif olarak yarışmaktadır.

  

PERYÖN Ege Başkan yardımcısı, ARYA Women İzmir Challnge Club üyesi  , IODA (International  Organizational Development Association)  da  gönüllü olarak görev yapmaktadır.

 

2006 yılında tamamladığı Co_Active Koçluk eğitimi ve 2015 yılında aldığı ORSC sertifikasıyla, bugünlerdeki ilgi alanları;ı arasında,Yeni Nesil Liderlik, Geleceğin İş Dünyası ,   Bireysel ve Kurumsal Koçluk, Bireysel ve Kurumsal Wellbeing, Farklılıkların Dahiliyeti ve Kadın Liderler , İşveren markası, Bağlılığın artırılması ve Rekabet stratejileri ile yeteneğin ilişkilendirilmesi yer alıyor.

Kayıt ve Detaylı bilgi için WhatsApp Hattı; 0 533 259 56 20 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İyi Festival - İyi Yaşam Festivali'nde Neler Bulacaksınız?
Sağlıklı Beslenme İçin: Detoks tarifleri, akdeniz diyetli, if diyeti (aralıklı oruç) kısacası sağlıklı ve fit bir beden için size iyi gelecek beslenme çeşitleri, Enerjik ve Güçlü Hissetmeniz İçin: Dans, fitness, kardiyo, pilates, yoga, kahkaha yogası, fonksiyonel tıp, nefes teknikleri, Göksel Cisimlerin Konum ve Hareketlerini Keşfetmeniz İçin: Doğum haritası, karma astroloji, yıldız haritası, haritalarda aşk ve evlilik, gezegenler konusunda yolunuzu aydınlatacak astrologlar, Zihninize ve Ruhunuza İyi Gelmesi İçin: Mindfulness, meditasyon, wellness, özgüven yükseltme, aile ilişkileri, alışkanlıklar, terapi, aşk ve ilişkiler, NLP, çocukluk travmaları ve İYİ YAŞAM üzerine birçok online eğitim, online seminer ve online etkinlikler Biletino İYİ FESTİVAL’de!


Bu eğitime katılmak için bilet alarak Boyner Askıda İyilik projesine siz de katkı sağlayabilirsiniz.

Askıda İyilik Projesi

Boyner iyilik hareketini büyütmek, Boyner müşterilerini iyiliğe teşvik etmek hedefiyle Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016 yılında “Askıda İyilik” projesini hayata geçirdi. “Askıda İyilik” projesinde, tüketiciler Boyner mağazalarından ya da boyner.com.tr’de 30 TL olarak satışa sunulan “İyilik Paketleri”nden alabiliyor. Alt ve üst giyimden oluşan ve Boyner’in de aynı oranda katkıda bulunduğu İyilik Paketleri Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılıyor. “Askıda İyilik” projesi ile bugüne kadar 50 bine yakın iyilik paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

BİLETLER:

1 - Sınırlı Kontenjan - 55 TRY
Etkinlik İyi Festival kapsamında gerçekleştirileceği için erken kayıt yapmanızı tavsiye ediyoruz.

2 - Askıda İyilik (İsteğe Bağlı - Destek Amaçlıdır) - 30 TRY
Bu kategoriden satın alma yaparak *Askıda İyilik Kampanyasına* destek vermiş olursunuz. Etkinliğe katılabilmek için *Genel Bilet* kategorisinden alım yapmalısınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT