İYİ YAŞAM AKADEMİSİ P4C FELSEFE EĞİTMEN EĞİTİMİ - 1.SEVİYE

İYİ YAŞAM AKADEMİSİ P4C FELSEFE EĞİTMEN EĞİTİMİ - 1.SEVİYE

Tarihler: 07 Haziran 2021 Pazartesi ~ 21 Haziran 2021 Pazartesi 07 Haziran 20:00 - 21 Haziran 22:00

Yer: GOOGLE MEET

Ücret: FELSEFE EĞİTMEN EĞİTİMİ - 1105 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2021 ~ Haz 21, 2021
P4C ; 4Cs of P4C (Critical, Creative, Collaborative and Caring thinking.) Temelini Sokrates'in adıyla anılan Sokratik yöntemden alan, öğrencilere, topluluklara soru üzerine soru sorarak öğretme yöntemi olarak özetlenebilir. Sokrates bu yöntemle öğrencilerinin düşüncelerindeki çelişkileri açığa çıkarmaya çalışır ve daha sonra onları sağlam ve makul sonuçlara yönlendirirdi.  1974 yılında, Amerikalı Filozof Matthew Lipman tarafından MontClair Eyalet Üniversitesinde geliştirilen P4C düşünme pratikleri ‘the institute for the Advancement of Philosophy for Children’ enstitüsünün kurulmasıyla, çocukların ezberci eğitim sisteminden dolayı körelmiş olan kabiliyetlerinin tekrar canlandırılması, hikayeler yoluyla, küçük yaşlardan itibaren sorgulayıcı, eleştirel, yaratıcı, özenli ve işbirlikçi ve yaratıcı düşünmenin kazandırılması amaçlanmıştır. Çocuklar ve topluluklar için felsefe, bu 4 temel ilkeyle tüm dünyada geniş yankılar uyandırmaya devam etmektedir.
P4C Felsefe Atölyeleriyle tanışarak, #p4ctürkiye P4C Türkiye & Uluslarası Pearson Onaylı Uzman ve Felsefe Eğitmenleri rehberliğinde online katılımla soruşturan topluluklara REHBER olmaya ne dersiniz? 
1.-2.3. SEVİYEDEN OLUŞAN UZMANLIK BELGESİ İÇİN, 1. SEVİYE - 15 SAAT 7-21 HAZİRAN ARASI HAFTADA 3 GÜN İLE EĞİTİMİNİ TAMAMLAYANLARA KATILIM BAŞARI BELGESİ VERİLECEKTİR.
FELSEFE EĞİTMENLERİ, P4C TÜRKİYE VE ULUSLARARASI PEARSON UZMANLARI TARAFINDAN VERİLEN EĞİTİMLERİMİZ ULUSLARARASI ORDIS LLC KURUMU TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.
İYİ YAŞAM AKADEMİSİ, ORDIS LLC PROJESİDİR.

BİLETLER:

1 - FELSEFE EĞİTMEN EĞİTİMİ - 1105 TRY
EĞİTİM

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT