Kolektif Hikayeler

Kolektif Hikayeler

Tarihler: 23 Eylül 2021 Perşembe ~ 23 Eylül 2021 Perşembe 23 Eylül 20:00 - 23 Eylül 22:00

Yer: Zoom

Ücret: Kolektif Hikayeler - 44 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2021 ~ Eyl 23, 2021

Kolektif Hikayeler’e hoş geldin!

 

Kolektif Hikayeler ne dersen; 5 ila 8 kişi bir araya geliyor ve moderatör eşliğinde ortak hikaye üretiyor. Herkesin aktif katılımcı olduğu ve hikayeye katkı sağladığı bu atölyede 2 saat içinde hem eğleniyorsun, hem de içindeki yaratıcı taraf ile olan bağını tazeliyorsun.

 

Peki bunu nasıl yapıyoruz? Üç aşamalı bir sistem oluşturduk. İlk başta bir ısınma oyunu ile dış dünyayı geride bırakarak oyun-seven halimize bağlanıyoruz. Sonra hikaye anlatım kısmı başlıyor. Bu kısımda takip ettiğimiz belli başlı adımlar var. Her katılımcı moderatörün yönlendirmeleriyle bu adımlardan birini tamamlıyor. Hikaye kısmının tek kuralı var: kendinden önceki hikayeye bağlı kalarak devam etmek. Üçüncü kısımda ise herkes macerada neler yaşadığı üzerine sırayla yüksek sesle düşünüyor. Biz buna ‘Paylaşım Alanı’ diyoruz.

 

Buluşma bittiğinde rahatlamış, keyifli zaman geçirmiş ve yanındaki insanlarla bağ kurmuş şekilde ayrılıyorsun. Kolektif Hikayeler’de hep beraber bu sihirli alanı yaratıyoruz.

 

Seni de aramızda görmek isteriz. 

BİLETLER:

1 - Kolektif Hikayeler - 44 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT