Love Mafia ile Dönüşüm Yolculuğu - Bilinç

Love Mafia ile Dönüşüm Yolculuğu - Bilinç

Tarihler: 14 Haziran 2021 Pazartesi ~ 18 Haziran 2021 Cuma 14 Haziran 17:00 - 18 Haziran 18:00

Yer: ZOOM

Ücret: Genel - 505 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2021 ~ Haz 18, 2021

***Etkinlikteki seanslar hayatı kendimiz ve çevremizdekiler için daha keyifli kılmak adına kullanabileceğimiz farklı araçlardan destek alır. Hiçbiri terapi, tedavi veya tavsiye niteliğinde değildir.

*Soru ve sorunlarınız için bize info@jointidea.com adresinden ulaşabilirsiniz.

*Etkinliğimiz minimum 10 katılımcıyla gerçekleşecektir aksi takdirde bilet satın alan katılımcılara para iadesi yapılacaktır. 


Ruhumuzu, zihnimizi, bedenimizi besleyebileceğimiz ve birlikte dönüşebileceğimiz bir buluşma olan Love Mafia ile Dönüşüm Yolculuğu'ndaki birincil amacımız farklı konulara dair farklı araçlar sunarak sizlere mümkün olduğunca çok şey deneyimletmektir. Ama hepsinden öte bu alan; özgür olduğumuz, sıfatlarımızdan rollerimizden arındığımız, öğrendiklerimizi unutup "yeni başlayan" zihnine geldiğimiz yargısız ve yeni olana, tüm olasılıklara açık bir alandır.

#PayItForward felsefesi ile yani "İyiliği İleterek" gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte aldığınız bir adet bilet karşılığında sizlere 2 kişilik katılım , bir sonraki Love Mafia Dönüşüm Yolculuğu'na %15 indirimle katılım hakkına sahip olacak. Böylece sizler de sevdiğiniz biriyle bu yolculuğu paylaşıp, İyiliği İletebileceksiniz. 

İyiliği iletme niyetimizin bizden öte ihtiyaç sahiplerine de hizmet etmesi ümidimiz ile gelirlerin bir bölümü TİDER (Temel İhtiyaç Derneği)'ne bağışlanacaktır.


Neden Katılmalısınız?

"Önce bir hafta diye başlayıp daha sonra kendimi alamayıp ikinci haftasına da dahil olduğum bu yolculuk, hem çok öğretici hem de çok keyifliydi. Sohbetleri, paylaşımları bir saate sığdıramadık. Birbirinden tatlı insanlarla her gün farklı bir konuyla deneyimler yaşadık. Kısa sürede kendimizi bir parçası gibi hissettiğimiz samimi bir ortamla karşılaştık. Bu süreçte emeği geçen ve katkıları olan herkese sonsuz teşekkür ederim.. Başka bir dönüşüm yolculuğunda buluşmayı ümit ediyorum."

- Tuba Acar

__

" Joint Idea anlamlı ve cesur bir amaç için bir araya gelen insanlardan oluşan ve program boyunca gerek yaklaşımları gerek hazırladıkları içerikler ile bunu her daim hissettiren bir oluşum. Ütopik bir dünyanın ancak ütopik bir düşünce ya da fikir ile kıvılcımlanabildiğini bana bir kez daha hatırlatmış oldu, verdikleri ilham ve cesaret için teşekkür ediyorum."

- Miray Mor

__

"Erkekler özellikle katılmalı; kadınları biraz daha iyi anlamak isteyen herkes önce kendini keşfetmek ve mutlaka da iyileşmesi gereken yerlerini görmek için bu alanda bulunmalı."

- Şaban Küçük


PROGRAM: 

14 Haziran Pazartesi / 17.00-18.30: Eda Çarmıklı ile Üstel İnsanlık (30 dakika) + Sinem Özbek Alatan ile Yoga (1 saat- Enerji Çalışması + Nefes + Meditasyon)
15 Haziran Salı / 17.00-18.30: Arzu Özev ile Wellbeing + Kolektif Paylaşım
16 Haziran Çarşamba / 17.00-18.30: Çiğdem Eren Kiziroğlu ile Yeni Mümkünler Atölyesi + Kolektif Paylaşım
17 Haziran Perşembe / 17.00-18.30: Neşe Merdinler ile Nöroplastisite ile Deneyimlerimizi Değiştirmek + Kolektif Paylaşım
18 Haziran Cuma / 17.00-18.30: Love Mafia eğitmenleri eşliğinde Alan Tutma Çalışması + Canset Bağan ile Meditasyon


Bilmeniz gerekenler:

*Dönüşüm Yolculuğu bütünsel bir içeriğe sahiptir. Katılımcıların etkinlikten mümkün olduğunca verim alabilmesi adına etkinlik sürecine dahil tüm seanslara katılmalarını öneririz.

**Bilet satın alan tüm katılımcılar sevdikleri bir kişiyle paylaşabilecekleri 1 kişilik davetiyeye sahip olacaktır.

BİLETLER:

1 - Genel - 505 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT