MİNDFULNESS - STRES AZALTMA VE ŞEFKAT EĞİTİMİ (4 HAFTA)

MİNDFULNESS - STRES AZALTMA VE ŞEFKAT EĞİTİMİ (4 HAFTA)

Tarihler: 03 Kasım 2020 Salı ~ 24 Kasım 2020 Salı 03 Kasım 20:30 - 24 Kasım 22:30

Yer: Zoom

Ücret: Öğrenmek İçin - 562 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2020 ~ Kas 24, 2020

4 HAFTALIK MINDFULNESS PROGRAMI          

4 hafta boyunca her hafta yapılacak olan 2 saatlik online eğitim ile Mindfulness pratiklerini hayatınızın her anına kolaylıkla katabileceğiniz bilgiler öğrenecek, pratikleri ve meditasyonları kolaylıkla deneyimleyeceksiniz. Ayrıca her ders sonrasında her hafta verilecek olan farklı mindfulness pratikleri ve meditasyon kayıtları ile de hayatınıza kolaylıkla uygulayabilecek ve kendi pratik deneyimlerinizi de geliştirmiş olacaksınız. Deneyimlerde her zaman herkesin pratiği kendine özel olmalı inancım hep ağır bastığından meditasyon yapamıyorum ya da odaklanamıyorum diyenler için farklı ve kendinize özel deneyimleri yaşama şansı bulacaksınız.

Bu deneyimler ile hayatımızın hangi alanında değişime direndiğimizi, hangi alanında zorlandığımızı ve bunun için kolaylıkla hayatın içinde nasıl keyifle yolumuzu bulacağımızı deneyimleyeceğiniz bir alan da sizi bekliyor olacak.

Bu program David Cornwell’ın Oxford Üniversitesi (MBCT) programı ve Jon Kabat Zin’in temelini atmış olduğu (MBSR) program içerikleri esas alınarak oluşturulmuştur.

 

Program Detayları : 

3-10-17-24 Kasım / Her Salı 20:30 – 22:30 Saatleri Arası

Online olarak yapacağımız eğitim buluşmalarımızda mindfulness ve meditasyon pratikleri deneyimlenecek olup aynı zamanda bilimsel bilgilerle de program desteklenecektir.  Haftada bir gün 2 saat olarak ilerleyecek olan derslerimizde haftalık akışımız aşağıda ki gibi olacaktır.

  1. Nedir bu mindfulness? Bir Mindfulness akımıdır gidiyor, bir trend mi? Yoksa gerçek mi? Mindfulness ve meditasyona giriş ve hazzın oryantasyonu
  2. Ben yapmak istiyorum ancak yapamıyorum, meditasyon sevmiyorum ya da odaklanamıyorum diyenleri için, “Zihinden Çık Bedene Gir” – Bedensel duyumları tanıma, hisler odaklı nefes meditasyonu
  3. Yargılarımız olmasa ve öz şefkatle tanışsak hayatımız nasıl olurdu? Öz şefkatli farkındalık ve şefkat meditasyonu
  4. Cesaret ve güç meditasyonu, beynin ve otonom sinir sisteminin anlık halleri ve etkileri. İyileşmeyi kendimizden başlayarak yaymak.

Kimler Katılabilir?

Program yetişkinler için olup günlük hayatına mindfulness pratiklerini katmak isteyen herkes katılabilir. Meditasyon deneyimi aranmamaktadır.

Programı tamamlayan katılımcılara Kubist Online Eğitim tarafından 4 haftalık Breathing Mind Mindfulness kursu bitirme katılım sertifikası verilecektir.

DUYGU PASİN KİMDİR?

Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 20 yıl boyunca iki büyük özel bankanın Problem Yönetimi, Kalite ve Süreç Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Bölümleri’nde çalışmış ve üst düzey yöneticilik yapmıştır. Kurumsal hayatın içindeyken birçok eğitim almış ve eğitimler vermiş olup bankanın akademi yapısının kurulması, yetenek yönetimi süreçlerinin tasarlanması ve yürütülmesi, liderlik ve koçluk eğitimleri süreçlerinin yönetilmesi görevini yürütmüş ve bu konularda birçok projede yer almıştır. 

Kurumsal hayatın içindeyken de uzun yıllardır kişisel gelişim, koçluk ve diğer gelişim alanları ile ilgili bireysel eğitimlerine devam etmiş ve bir taraftan da eğitmen ve konuşmacı olarak da faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu dönemlerde aldığı Yoga Eğitmenlik eğitimleri ile boş zamanlarında yoga ile de ilgilenmekte ve eğitimler vermektedir. Sosyoloji ve Psikolojiye olan merakı ile de 2019 yılında tekrar öğrenciliğe dönüş yapmıştır. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne devam etmektedir.

Mindfulness ve koçluk ile ilgili olarak çalışmalarını ise uzun yıllardır yapmakta ve araştırmakta olup Mindfulness Eğitmenlik ve Uygulayıcılık Eğitimini Oxford Üniversitesi (MBCT) programı ve Jon Kabat Zin’in temelini atmış olduğu (MBSR) program içerikleri esas alınarak oluşturmuş olan ve bu konuda uzun zamandır Oxford Üniversitesi’nde çalışmalar yapan ve Breathing Mind sistemini kuran David Cornwell’den almıştır. Program logoterapi (insanın anlam arayışı) duyarlı olarak sunulmaktadır. Mindfulness eğitmenlik eğitimi yanında eş zamanlı Breathing Mind tarafından geliştirilen ICF onaylı Mindfulness Koçluk programını da Banu Çeçen’den almış olup şuanda mindfulness konusunda aktif olarak profesyonel bireysel koçluk seansları yapmaya da devam etmektedir.

BİLETLER:

1 - Öğrenmek İçin - 562 TRY
Online

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT