MÜLÂKAT101 - İŞ GÖRÜŞMELERİNİN KURDU OLUN

MÜLÂKAT101 - İŞ GÖRÜŞMELERİNİN KURDU OLUN

Tarihler: 06 Mayıs 2021 Perşembe ~ 06 Mayıs 2021 Perşembe 06 Mayıs 21:00 - 06 Mayıs 22:00

Yer: SorGuru

Ücret: standart - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2021 ~ May 6, 2021

"Eyvah Mülakatım Var'dan Oley Mülâkatim Var'a!"

İş görüşmeleri; bir nevî satış toplantısıdır. Satıcı olan siz; sattığınız CV'nizdir, alıcı da işe alımcıdır. Alıcıyı doğru tanırsan, ihtiyacını anlayabilirsen, kendini düzgün anlatabilir, sunumunu düzgün yaparsan; o toplantı herkes için mutlu sona erer. Mülâkat öncesi yapılacak hazırlıklar, mülâkat gününün planlanması ve mülâkat esnasında karşınıza gelecek muhtemel sorulara karşı vereceğiniz cevapları belirlemek için bu eğitimi kaçırmayın!

Nasıl yapılacağını bilen için, mülâkat bir "Eyvah, yine mi" meselesi değil "Oley, yine" meselesidir. Kariyerinde 1000+ iş görüşmesi yapmış Alper Akyüz'le eğitime davetlisiniz.

Biyografi

1978'de İstanbul'da doğdum. Burak Bora Anadolu Lisesi'nde okudum. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği lisansımın ardından Marmara Üniversitesi'nde Reklamcılık & Tanıtım yüksek lisansı yaptım. Mühendislikten, iletişim bilimlerine diploma ile geçiş yapan tek kişi oldum, hâlâ öyleyim. Carrefour, Procter & Gamble, Samsung, Tesco, Foreo gibi global markalarda, Hamleys of London oyuncak mağazasında pazarlama alt dallarında yöneticilik yaptım. Perakende, hızlı tüketim, tüketici elektroniği sektörlerinde görev yaptım. Son 6 senedir dijital pazarlama ve PR üzerine çalışıyorum. İçerik üretmek, kampanya yönetimi, etkinlik yönetimi, pazarlama iletişimi, konseptlendirme ve lokalizasyon uzmanlık alanlarımdır. Bükreş ve Budapeşte'de uzun, Zagreb ve Dubai'de geçici sürelerle çalıştım. 16 senelik kariyerimde çoğu Avrupa için olmak üzere 1000'den fazla iş görüşmesi yaptım. Ekim 2020'den beri linkedin üzerinde yazıyorum. CV geliştirme ve mülâkatlar konusunda yönlendiriyorum. Bu dönemde 5000'e yakın CV düzelttim. Son aylarda 50 öğrenci topluluğuna 3-4 saat süren CV hazırlama ve mülâkat teknikleri eğitimleri verdim. 20 kez Kariyer Geceleri ismi ile 6şar saat süren iş arayanlara danışmanlık veren yayınlar yaptım. Youtube üzerinde CV, mülakat ve kariyer mentörlüğü üzerine videolarım bulunuyor.

BİLETLER:

1 - standart - 55 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT