Mutluluğu Çoğaltma

Mutluluğu Çoğaltma

Tarihler: 03 Aralık 2020 Perşembe ~ 03 Aralık 2020 Perşembe 03 Aralık 20:00 - 03 Aralık 21:30

Yer: Zoom

Ücret: Mutluluk Çoğaltma - 65 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2020 ~ Ara 3, 2020

Mutluluğu Çoğaltma

Hepimiz mutlu olmak için uğraşıyoruz: Bir işe gidiyor, ilişkiler kuruyor, yeni şeyler öğreniyor, zaman zaman da risk alıyoruz. Mutluluk için yaptıklarımızı çok iyi biliyoruz da hep doğru şeyi mi yapıyoruz? 

Çocuklarımızı mutlu olacak şekilde mi eğitiyoruz? Yoksa mutsuz olmak üzere mi? Annelik rolünün içinde gizlenmiş kalıplar bizi ne kadar etkiliyor…

Mutluluğun tanımını yaptınız mı? Sizi nelerin mutlu ettiğini çıkardınız mı? Sizi nelerin mutsuz ettiğini çıkardınız mı? 

Mutsuzluğun kaynağının çevreniz olabileceğini fark ettiniz mi? Sizi mutsuz ve başarısız yapan durumların bazen sadece bir yanılsama, bazen de toplum tarafından yapılan şartlandırmalar olabileceğini biliyor musunuz?

Yoğun ve rutin bir hayatın içinde, kişinin kendisine dönerek, mutluluğu için zaman ayıracağı bir fırsata ihtiyacı vardır. Mutluluktan uçuyorum eğitimi bu fırsatı yaratarak, pratik ve gerçekçi çözümler sunmaktadır.

Geçtiğimiz 50 yılda dünya insanları mutluluklarını sağlamak için pek çok bilgi ürettiler. Nisan 2019 itibariyle Amazon kitap bölümünde yaptığımız araştırmada, sadece başlığında "mutluluk" kelimesi geçen 50 binden fazla kitap tespit ettik. Modern şirketler, çalışanlarının mutluluğu için, özel mutluluk eğitimleri almakta, yeni mutluluk araçları kullanmaktadırlar. Türkiye'de durum çok farklıdır; Üzerinde mutluluk yazan kitap sayısı, (Kitapyurdu'na göre) 425'dir. Mutluluk için belirli bir eğitim türü ve felsefe henüz emekleme safhasındadır. Mutluluktan eğitimi, ülkemizdeki mutluluk bilgi tabanına katkıda bulunmak ve bu konudaki farkındalığı arttırmak üzere hazırlanmıştır.

BİLETLER:

1 - Mutluluk Çoğaltma - 65 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT