Muzipo Kids Yeni Yıl Online Hareket Festivali

Muzipo Kids Yeni Yıl Online Hareket Festivali

Tarihler: 26 Aralık 2020 Cumartesi ~ 28 Aralık 2020 Pazartesi 26 Aralık 15:00 - 28 Aralık 21:00

Yer: Zoom

Ücret: Kombine Giriş - 304 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2020 ~ Ara 28, 2020

MUZİPO KIDS YENİ YIL ONLINE HAREKET FESTİVALİ

MUZİP KOMBİNE PAKET

EZO SUNAL İLE HAREKET, MÜZİK VE RİTİM ATÖLYESİ: 26 Aralık 2020 Cumartesi  Saat: 15:00 - 16:00

Ezo Sunal, dans, ritim ve şarkılarla çocukları eğlenceli ve interaktif bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.  

Daha çok evlerimizde olduğumuz bu dönemde, eğitimde çok kuvvetli bir araç olan müzikle, her evde kolayca bulunabilecek materyallerle çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek, temel ritim ve müzik bilgilerini geliştirmek ve birlikte oyun oynamak için çevrimiçi olarak Muzipo Kids Yeni Yıl Hareket Festivalinde çocuklar Ezo Sunal'la bir araya geliyor. 

Ezo Sunal'ın hikayelerle, oyunlarla süslediği bu eğlenceli atölyeye tüm çocukları davet ediyoruz.

EVDE HAREKET BECERİLERİ ATÖLYESİ:  26 Aralık 2020 Cumartesi  Saat: 16:00 - 17:00

Temel Hareket Becerileri, ebeveynlerin çocukları ile birlikte evde hareketli ve kaliteli zaman geçirmesine yönelik bir spor ve oyun programıdır. Çocukların enerjilerini doğru kullanmalarına yönelik bu içerik ile pandemi boyunca hareketsiz kalan çocukların eğlenerek spor yapmasını hedefliyoruz. 

Atma, yakalama, zıplama, yuvarlanma ve fırlatma gibi temel becerilerin ve koordinasyon becerilerinin gelişimi desteklenirken çocuklar basit ev materyalleri/gereçlerini kullanarak yaratıcılıklarını da geliştirmiş olacaklar. 

Muzipo Kids Online Ebeveyn Atölyeleri kapsamında hareket eğitim uzmanı Beste ile tüm ebeveynleri çocuklarıyla beraber oyun oynamaya ve spor yapmaya davet ediyoruz. 

ÇOCUKLAR İÇİN YOGA ATÖLYESİ: 26 Aralık 2020 Cumartesi  Saat: 17:00 - 18:00

Çocuklarımızla gerçekleştireceğimiz yoga atölyemiz aslında tam olarak bir keşif yolculuğu. Bedenimizi, duygularımızı, nefesimizin ritmini ve hissini keşfedeceğimiz bambaşka bir yolculuk. Ormandaki hayvanlar, ağaçlar ve sihirli kelebekler sizlerle buluşmak için can atıyor!  

Çocuk yogası, kendi içinde ritmi olan, esnek, çocukların bedenlerini farkettikleri, birbirleri ile olan ilişkilerinde ve doğadaki herşeye karşı saygı duymalarını anlatan, onları daha duyarlı bir yaşama teşvik ederken kendilerini kimse ile kıyaslamamalarını bedensel duruşlar, meditasyon, nefes çalışmaları, hikayeler ve oyunlar içerisinde öğreten bir yaklaşımdır.  

Çocuklarımızla gerçekleştireceğimiz yoga atölyemiz aslında tam olarak bir keşif yolculuğu. Bedenimizi, duygularımızı, nefesimizin ritmini ve hissini keşfedeceğimiz bambaşka bir yolculuk. Ormandaki hayvanlar, ağaçlar ve sihirli kelebekler sizlerle buluşmak için can atıyor! 

YARATICILIKTA YENİ BIR DİLSOUNDPAINTING : 27 Aralık 2020 Pazar  Saat: 15:00 - 16:00

Ekran başındayız, kış geliyor! Çılgın bir orkestra ile içimizi ısıtmanın ve eglenmenin tam zamanı. Ancak, bbildiginiz gibi sıradan bir orkestra degil. Içinde ses, müzik, hareket, dans, ne ararsan var. Hem de en alısılmadık halleriyle! Içimizdekileri paylasmak ve hep beraber üretmek için harekete geçiyoruz. 

Çocuklar, orkestra şefleri Burcu Yılmaz ile kış teması etrafında sesleri ve hareketleri kesfetmeyi hayal ederek Soundpainting dili ile iletisim kuruyor.  

Soundpainting, NewYork'lu müzisyen Walter Thompsonun gelistirdigi bir isaret dili. Bu dil, bir çok farklı disiplini bir araya getirebilenkatılımcıları dogaçlama yapmaya teşvik eden ve  anda kompozisyon yaratmak için bir araç. Isaretleri kullanarak bütün katılımcılarla iletisime geçen kisi soundpainter yani bir nevi orkestra şefi.  Soundpainter, verdigi isaretlerle çocuklardan bazı materyaller (ses, hareket, dans, müzik) talep ediyor ve onlardan gelen yaratıcı cevaplara göre de kompozisyonunu yaratmaya devam ediyor. 

MUZİP PROFESÖRLER ATÖLYESİ: 27 Aralık 2020 Saat: 16:00 - 17:00

Çocuklar çok erken yaşlardan itibaren deney yapmaya başlarlar. Ellerine aldıkları nesneleri sallayarak ya da yere atarak nesnenin çıkardığı sese, yuvarlanıp yuvarlanmadığına veya yere düşünce zıplayıp zıplamadığına bakarak o nesne ve benzerleri hakkında bilgi edinirler.

Deney yaparak öğrenen çocuklar başarısız olduklarında pes etmeyip farklı yaklaşımlar ve çözümler üreterek yeniden denerler. Bu da akademik hayatta daha başarılı olmalarını, sözel iletişim becerilerini ve bağımsız düşünme yorumlama yeteneklerinin gelişmesini sağlar

Muzip Profesörler atölyesi ile, muzipleri deneylerin büyülü dünyasıyla tanıştırıyor, eğlenirken deneyimleyerek öğrenmelerini sağlıyoruz.

OYUN OYNAYAN EBEVEYN ATÖLYESİ: 27 Aralık 2020 Pazar  Saat: 17:00 - 18:00

Oyun Oynayan Ebeveyn Atölyesinde ebeveynlerin çocukları için oyun tasarlamalarına yönelik bu atölyede interaktif tecrübe, yapay çatışma, oyunun temel çerçevesini birlikte çizeceğiz. Çocuklarımızla daha çok vakit geçirdiğimiz bu son dönemde çocuklarımızı ve kendimizi daha çok, daha derinden tanıma fırsatı bulduk. Ve şimdi eğitsel planda oyunun yerini görüp, örnekleri tasarlayacağız. Birlikte yapacağımız bu eğitimde, oyun kavramının mihenk taşlarını öğreneceğiz.

Muzipo Kids Online Ebeveyn Atölyeleri kapsamında Drama ve Oyunlaştırma Programları Eğitim Lideri Utku Haser ile tüm ebeveynleri çocuklarıyla beraber oyunu yeniden keşfetmeye davet ediyoruz.

ÇOCUĞUMLA HAREKET ZAMANI ATÖLYESİ: 28 Aralık 2020 Pazartesi  Saat: 20:00 - 21:00

Çocuklarla evde fiziksel akt

BİLETLER:

1 - Kombine Giriş - 304 TRY
Online Etkinlik

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT