NAZENDE ÖKSÜZ ÖZDEMİR ROLE-PLAY VAKA SEANSI VE ANALİZİ

NAZENDE ÖKSÜZ ÖZDEMİR ROLE-PLAY VAKA SEANSI VE ANALİZİ

Tarihler: 17 Nisan 2021 Cumartesi ~ 17 Nisan 2021 Cumartesi 17 Nisan 19:00 - 17 Nisan 21:00

Yer: Zoom

Ücret: Erken Dönem - 105 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2021 ~ Nis 17, 2021

Bu vaka analizinde Klinik Psikolog Nazende Öksüz Özdemir’in tekrarlayan panik atakları üzerine gelen bir danışanla ilk psikoterapi seansını BDT yaklaşımıyla nasıl gerçekleştirdiğini izleyeceksiniz. Böyle bir vakada danışana nasıl yaklaşılacağını ve hangi görüşme teknikleriyle ilerlediğini gözleme fırsatı bulacaksınız!

Vaka analizleri, psikoloji lisans, klinik psikoloji yüksek lisansı, PDR öğrencilerine ve mezunlarına yönelik gerçeğe en yakın şekilde hazırlanmış kurgusal klinik terapi seanslarından oluşmaktadır. Öğrencilere, deneyimli psikologların çeşitli vakalar karşısında danışanlarına nasıl yaklaştıkları ve seansta nasıl ilerlediklerinin gösterilmesi amaçlanmaktadır.

İlk vaka analizi için Uzman Psikolog Emir Erünsal, Uzman Klinik Psikolog Nazende Öksüz Özdemir ve Uzman Klinik Psikolog Duygu Karaer bizimle olacak. Uzmanlık alanları hakkında bir vakayı ele alacak olan uzmanlarımız, katılımcılara terapi seansı gösterildikten sonra onlarla beraber vakayı analiz edecekler. Aşağıda, vaka analizlerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi bulabilir, uzmanlarımızın vaka analizindeki ekollerini ve ele aldıkları konuları daha detaylı görebilirsiniz.

 

Vaka Analizi Nedir?

Vaka analizleri, psikoloji lisans, klinik psikoloji yüksek lisansı, PDR öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yönelik hazırlanmış kurgusal klinik terapi seanslarından oluşmaktadır. Öğrencilerin, deneyimli psikologların çeşitli vakalar karşısında danışanlarına nasıl yaklaştıklarını ve seansta nasıl ilerlediklerini alana girmeden önce görebilmelerini amaçlamaktadır. Danışan ve terapist arasında gerçekleşecek bu vaka analizinin gerçeğe en yakın şekilde canlandırılması için seans ortamı profesyonel koşullarda hazırlanmakta ve danışanı profesyonel bir oyuncu canlandırmaktadır. Bütün süreç etik kurallara uygun şekilde hazırlanmıştır.

80 dakika olarak planlanan modellerde ilk 50 dakika danışan ve uzman arasındaki terapi seansı izlenecek, kalan 30 dakikada ise katılımcılardan gelecek sorular uzmanımız tarafından cevaplanacaktır. Katılımcıların oturumdan en yüksek verimi alabilmesi amacıyla her oturum için 30 kişilik bir kota bulunmaktadır. (Katılımcılara oturum esnasında en yüksek verimi sağlamak amacıyla her oturumumuz 30 kişiden oluşmaktadır. Oturum 30 kişilik kotaya ulaştığında tekrardan yayınlanacaktır.)

Vaka analizleri psikoloji lisans, klinik psikoloji yüksek lisansı, PDR öğrencilerine ve mezunlarına yönelik, farklı ekollerden gelen psikoterapistlerin farklı problem ve tanılara sahip danışanlarla nasıl seans yürüttüğünü görebilmeleri ve bu psikologlara soru sorma olanağı bulabilmelerini sağlamaktadır. Bu sayede öğrencilerin klinik alanda kariyerlerine adım atarken daha bilinçli ve donanımlı olmaları hedeflenmektedir. Sizler de seans tecrübesi kazanmak ve kariyer yolculuğunuzda ne yapmak istediğinize karar vermek istiyorsanız, etkinliğimize kaydolabilirsiniz!

 

Nazende Öksuz Özdemir 17 Nisan Cumartesi SAAT 19.00

 

Klinik Psikolog Nazende Öksüz Özdemir Kimdir?

 

Psikoloji lisans eğitimini Okan Üniversitesi’nde tamamlayan Nazende Öksüz, Doğuş Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans derecesini aldı. Şu anda ise Klinik Psikoloji Doktorantıdır.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Sağlığı Merkezi ve Ümraniye E Tipi- F Tipi Kapalı Cezaevi’nde çalıştı. Daha sonra Npİstanbul Beyin Hastanesi’nde klinik psikolog olarak çalıştı. Üsküdar Üniversitesi’nde çeşitli konularda ders verdi. University of Pennsylvania-School of Arts and Sciences tarafından verilen pozitif psikoloji eğitici eğitimini tamamladı. Aynı zamanda Japonya’da mindfulness eğitimi aldı.

 

Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Japonya gibi çeşitli ülkelerde ve yurtiçinde sözel bildirileri olmuş, eğitimler düzenlemiştir.

 

 

*Etkinliğimiz psikoloji lisans, psikoloji yüksek lisans, PDR öğrencilerine ve mezunlarına açık olup kayıt sonrasında doğrulama istenecektir.

BİLETLER:

1 - Erken Dönem - 105 TRY
vaka

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT