NEZ'le Lubunlar Matinesi İzmir (GZone Our Pride)

NEZ'le Lubunlar Matinesi İzmir (GZone Our Pride)

Tarihler: 04 Aralık 2021 Cumartesi ~ 04 Aralık 2021 Cumartesi 04 Aralık 18:30 - 04 Aralık 22:30

Yer: Maze İzmir

Ücret: Avantajlı Ön Satış - 80 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2021 ~ Ara 4, 2021

NEZ ile İzmir'de gümbür gümbür bir "Lubunlar Matinesi"ne hazır mısın? 

2002'de çıkan "Sakın Ha" şarkısı ve kendisiyle aynı adı taşıyan, kült şarkılarla dolu albümüyle müzik ve gösteri dünyasına bomba gibi düşen NEZ, hepimizin ayna karşısında eşlik ettiği o muhteşem şarkılarını bu kez bizlerle yaşatmak için MAZE İZMİR sahnesine çıkıyor. Sadece şarkıcılığı ve show girllüğü ile değil, LGBTİ+'lara maddi manevi yaptığı desteklerle ne kadar muhteşem bir kuir ikon olduğunu defalarca kanıtlayan NEZ sımsıcak enerjisiyle tüm lubunyaları ve kendisini lubunya hissedenleri kucaklıyor.

Birbirinden başarılı performanslarıyla sahnelerin en dikkat çeken kuir performans sanatçılarından biri olan PEPI IV, İzmir'de ilk kez bir etkinlikte yer alıyor ve bu unutulmaz gecenin kahramanlarından biri oluyor. 

GZone'un efsane partilerinin resident DJ'i Saint-Jer seçtiği, her türde gezinerek tatlı bir sarhoşluk yaşatan şarkılarla coşarken, dansçılarımız Elif Şenoğlu ve Kamil Baran sahneye hareket katıyor.

Bu şahane partinin Ev sahibi ise Can Ateşsaçan.

Bambaşka sürprizlerin de yer alacağı parti dur durak bilmiyor.

Sen de bu muhteşem parti için biletini avantajlı fiyattanhemen satın al, arkadaşlarınla birlikte bizimle eğlen ve benzersiz bir geceye tanıklık et. 

Kapı açılış 18.30

Etkinlik bitişi 22.30 (Etkinliğimiz 22.30'da sona erecek ve mekan boşaltılacaktır. Bu etkinliğe giriş yapılmış olması Maze İzmir'in Cumartesi geceki 23.00 sonrası programına giriş hakkı vermez) 

Avantajlı ön satış bileti 75 TL

Kapıda satış bilet fiyatı -sadece nakit olarak- 90 TL'dir ancak ön satışta tüm biletlerin satılması durumunda kapıda satış yapılmayacaktır. 

Bilet fiyatlarına içki dahil değildir. 

ETKİNLİK KURALLARI

Biletleri satın alan herkes aşağıdaki bilgilendirmeleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

YAŞ SINIRI: 18 yaşından küçükler bilet satın alsalar dahi bu etkinliğe katılamazlar. Bilet ücretlerinin iadesi de yapılmaz. 

İADE BİLGİSİ: Satın aldığınız biletlerin Biletino.com üzerinden veya mekana girişte iadesi söz konusu değildir.

SINIRLI KAPASİTE: Mekan kapasitesi gereğince biletler 350 kişi ile sınırlıdır. Kapasitelerin dolması durumunda kapıda satış yapılmayacaktır. Kapasite dolmamış ise kapı girişinde biletleri 90 TL ödeyerek alabilirsiniz. Ön satış ve kapı giriş bilet fiyatlarına içki dahil değildir. 

SAĞLIK KONUSUNDA ÖNEMLİ UYARI: Mekana girişte, HES kodu üzerinden kişilerin 2 doz aşılı, Covid-19’u atlatmış veya azami 48 saat öne yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Bu kurallara uymayan kişiler bilet satın almış olsalar dahi mekana kabul edilmeyecektir, bilet paraları iade edilmeyecektir.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN

Biletino'dan biletinizi almak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

  1. Bilet satın almak istediğiniz etkinliğe tıklayın.
  2. Biletleri gör butonuna tıklayın.
  3. Size uygun olan bilet kategorisini, varsa size uygun olan günü ve adet tercihinizi işaretleyerek devam butonuna tıklayın.
  4. Biletler için kullanacağınız eposta adresinizi yazın. Bu adresinizin aktif bir eposta hesabı olması bileti kaybetmeniz durumunda yeniden erişmede sorun yaşamamanız için önemlidir.
  5. Etkinlik organizatörü tarafından istenen bilgilerin bulunduğu formu doldurun.
  6. Bilet ücretini ödemek için ödeme yönteminizi seçin.
  7. Kredi kartı bilgilerinizi girin.
  8. Ödeme butonuna tıkladığınızda bankanızın 3D Secure işlem sayfasına yönlendirileceksiniz. Bankanızın adımlarını izleyerek 3D secure işleminizi tamamlayın.
  9. İşleminiz başarıyla tamamlandığı takdirde bilet teslim sayfasına yönlendirileceksiniz.
  10. Bilet teslimat sayfasında size uygun olan yöntemi seçin ve biletinizi kendinize gönderin.
  11. E-posta adresinize gelen biletinizi göstererek mekana giriş yapın. Size gönderilen bilet e-postasında yer alan pdf dokümanını dilerseniz yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz.

BİLETLER:

1 - Avantajlı Ön Satış - 80 TRY
Avantajlı Ön Satış

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT