Online EĞİTİMCİLERİN ZİRVESİ / 26-27 Aralık

Online EĞİTİMCİLERİN ZİRVESİ / 26-27 Aralık

Tarihler: 26 Aralık 2020 Cumartesi ~ 27 Aralık 2020 Pazar 26 Aralık 10:00 - 27 Aralık 16:00

Yer: Youtube

Ücret: STANDART - 84 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2020 ~ Ara 27, 2020

Online EĞİTİMCİLERİN ZİRVESİ / 26-27 Aralık

EĞİTİMCİLERİN ZİRVESİ 26-27 Aralık'ta!

Eğitimciler, ebeveynler, öğretmenler, çocuk gelişimciler, okul öncesi öğretmenleri kısaca Çocuklarla çalışacak/çalışan biri iseniz bu program tam size göre!

 

-Bu muhteşem zirve için kontenjan dolmadan, indirimli biletler tükenmeden hemen biletini al!

**BİLET FİYATLARI KISA BİR SÜRE İÇİN İNDİRİMLİ OLUP SADECE  139 TL YERİNE HER ŞEY DAHİL 79 TÜRK LİRASIDIR.

**Kurumsal katılımlar veya 3 ve üzeri toplu katılımlarda size özel fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Çağrı merkezi: 0850 346 55 06

E-mail: info@alfaetkinlik.com




NEDEN KATILMALIYIM? başa dön


  • Kariyerinize yatırım yapmak
  • Kendinizi geliştirmek
  • Popüler konuşmacılarla soru cevap yapabilmek
  • Tecrübelerden faydalanmak
  • Farkındalık kazanmak
  • CV'nizi alacağınız sertifikalar ile güçlendirmek için katılmalısın.




OTURUMLAR başa dön


  • ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR / DR. BAHAR ERİŞ
  • ÇOCUKLARDA HAYAL GÜCÜ VE YARATICILIK / TUĞBA COŞKUNER
  • ROL MODEL EĞİTİMCİ OLMAK / MURAT TURGUT
  • DAVRANIŞ BOZUKLUĞU OLAN ÇOCUKLARLA İLETİŞİM VE ÇÖZÜM YOLLARI / DİLEK CESUR
  • ÇOCUKLARDA DUYGUSAL ZEKANIN YAŞAM ZEKASINA ETKİSİ / HATİCE BEYZA BULUT
  • ÖRNEK EĞİTİMCİ DEĞİL, ÖRNEK ÖĞRENCİ OL / AYSEL ÖSÜZ
  • ÇOCUKTAN BİREYE EVRİM / DİLAY SÜLOĞLU
  • ÇOCUKLAR İÇİN İNTERNETİN DOĞRU VE VERİMLİ KULLANILMASI / MAHMUT GEDİZ




KONUŞMACILAR başa dön


Eğitimbilimci - Yazar Dr. BAHAR ERİŞ 

Dr. Bahar Eriş, çocuklarda üstün zeka ve yetenek eğitimi üzerine odaklanmış bir akademisyen ve yazardır. Boğaziçi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Fulbright bursuyla ABD’ye gitmiştir. 1998-2004 yıllarında, New York’ta, Columbia Üniversitesi’nde öğrenim görmüştür. Üstün yetenek eğitimi alanında masterini tamamladıktan sonra, aynı okuldan doktorasını almıştır. 6 yıllık eğitimi süresince, Teachers College’da öğretmenlik yapmıştır. Eriş, Türkiye’ye döndükten sonra, 10 yıl boyunca (2004-2014) Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “üstün yetenek eğitimi” konusunda dersler vermiştir. 2015-2017 yıllarında Bahçeşehir Üniversitesi, Üstün Yetenekliler Eğitim Merkezi’nde Yrd. Doç. Dr. olarak yüksek lisans derslerine girmiştir. Alfa Yayınları’ndan çıkan Her Çocuk Üstün Yeteneklidir, Anne Beynim Aç, Gölgedeki Yıldızlar: Disleksinin Gizli Yetenekleri, Çocuklar Nasıl Başarır? Çocuklar Nasıl Başarır? 2 (Mümin Sekman ile birlikte) kitaplarının ve son olarak da Korkmasaydın Ne Yapardın? isimli kitabın yazarıdır. Aynı zamanda 22 yıldır profesyonel simultane çevirmenlik yapmaktadır. “Her çocuk en iyi eğitimi hak eder” düşüncesini savunan Eriş, her çocuğun içinde keşfedilmeye değer biricik yetenekler olduğuna inanmaktadır.

Öğretmen, Yazar TUĞBA COŞKUNER

Matematik öğretmeni olan yazar çocukları çok seviyor. Okumak, yazmak ve öğrenmek onun evidir. Daha önceleri yetişkinler için eğitim üzerine denemeler, kitap tanıtım yazıları kaleme aldı. Bir çok dergi ile çalışıyor. Çocuklar çocuk kalabilsin diye okuyup yazıyor. 

Öğretmen MURAT TURGUT

Murat Turgut Mardin doğumlu, ama küçüklüğünden beri Mersin'de yaşayan, Çukurova Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunu ve 6 yıldır Mardin'de sınıf öğretmenliği görevi yapan köy öğretmenidir. Öğrencileri ile oynadığı halk oyunları videolarını sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra tanınırlığı artan Murat Öğretmen öğrencilerinin rol model aldığı, onları sadece bir öğretmen değil ebeveyn şefkati ile büyüten, sevgi ışığında ve özgüvenle büyümelerine olanak sağlayan bir öğretmendir. Köy okulunda yaşadığı tecrübeleri ve öğrencilerle arasındaki ilişkileri sahnemizde hikayeleri ile anlatacaktır.

Eğitimci Yazar DİLEK CESUR

1984 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen yazar Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 12 yıldır devam ettirdiği öğretmenlik mesleğinin yanı sıra oyun terapisi, masal terapisi, NLP ve çocuklarda bilişsel davranış terapisi konularında eğitimler aldı. Evli ve iki çocuk annesidir.

Uzman Psikolog DİLAY SÜLOĞLU

Dilay Süloğlu, 2009 yılında 24 Kasım Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, aynı yıl Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümüne başarı derecesiyle başladı. 2013 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden Onur derecesiyle mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi, Tezli yüksek lisans eğitimini tamamlayarak “Uzman Psikolog” ünvanını aldı. 
İstanbulda lisans ve yüksek lisans öğrenimini tamamladığı yıllarda Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Travma Psikolojisi, Aile Sorunları ve Baş Etme  Yöntemleri, Farkındalık, Kabul ve Kararlılık Stratejileri, Çocuk ve Ergen Davranış Sorunları üzerine çeşitli eğitimler aldı.Nişantaşı Davranış Bilimleri enstitüsünde 6 ay boyunca yetişkin ve ergenlerle gelişimsel/psikolojik takip çalışmalarına katıldı. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri servisinde klinik alan çalışmalarını yürüttü. University of Vienna’da, Prof. Dr. Urs NATER önderliğinde “Brain and Stress” projesini tamamladı. Haziran 2014’te Özel Akademi Hastanesinde çalışmalarına devam etti. Mart 2016 tarihinden beri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve 2019 yılı itibariyle BAU MedicalPark Göztepe Hastanesinde klinik çalışmalarını sürdürmektedir. Ağustos 2013’ten beri, özel okul ve kurumlarda eğitim-bire

BİLETLER:

1 - STANDART - 84 TRY
STANDART

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT