

ONLİNE Faruk Duman Öykü Atölyesi (4 Hafta)
Tarihler: 07 Ekim 2020 Çarşamba ~ 28 Ekim 2020 Çarşamba 07 Ekim 19:00 - 28 Ekim 21:00
Yer: Zoom
Ücret: FARUK DUMAN ÖYKÜ ATÖLYESİ - 455 TRY
Nereden Alınır: www.biletino.com
Yorumlar:
Faruk Duman Öykü Atölyesi, pratiğe dayalı bir çalışma atölyesidir.
Katılımcıların düzenli bir biçimde öykü yazmalarını, yazdıkları öykülerin eksiklerini görmelerini sağlamaya yönelik bir çalışmadır.
Faruk Duman Öykü Atölyesi'nde, yazılan öykülerden yola çıkılarak bir yandan o öykülerin sorunları bir tartışma ortamı içinde belirleniyor, o sorunların giderilmesine yönelik öneriler getiriliyor, bir yandan da, tartışılan öykünün gerektirdiği teorik konular tartışılıyor.
Amaç, katılımcı yazar arkadaşların öyküye daha çok zaman ayırmasını, dil, üslup, kurgu gibi konuların geliştirilmesi için yön göstererek daha çok çaba göstermesini sağlamak. Yazma serüvenine katkı sağlayacak kitap ve yazarlar hakkında bilgi sahibi olmak
Atloye’nin, konu başlıklarından oluşan bir programı, bu sebeple bir süresi de yok. Faruk Duman atölyesi ayda bir, tüm yıl boyunca yapılır. Katılımcılardan devamlılık beklenir. Yeni katılıcılar, atölyeye istedikleri ay kendilerine ait bir öykü ile dahil olabilirler.
BİLETLER:
1 - FARUK DUMAN ÖYKÜ ATÖLYESİ - 455 TRY
FARUK DUMAN ÖYKÜ ATÖLYESİ

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.