Online Simya 'da Numeroloji

Online Simya 'da Numeroloji

Tarihler: 20 Aralık 2020 Pazar ~ 21 Aralık 2020 Pazartesi 20 Aralık 13:30 - 21 Aralık 18:30

Yer: Zoom

Ücret: Numeroloji - 304 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2020 ~ Ara 21, 2020

Numeroloji ile hayatınıza yön verilen sayıların anlamlarını ve farkındalığını yaşayabilirsiniz. Kendinizin, çevrenizdeki kişilerin veya görüşme yaptığınız kişilerin numaralarına bakarak hayatları hakkında bilgiler verebilirsiniz.

Numeroloji Nedir?

Eski Yunan Filozofu Pisagor’a göre hayatımızın her alanı sayılar ve yarattıkları geometrik ilişkiler ile anlam kazanır. Numeroloji de bu felsefeyi odak noktasına alarak; sembolik açıdan şifrelenen ismimiz ve doğum tarihimizin gizemlerini anlamamız konusunda yardımcı oluyor.

Hayatımızın kırılma noktalarını, kişisel yıl ve özelliklerini ve hayatımızın şifresini çözmemizi sağlayan Numeroloji birçok alanda bize yol göstermeye devam ediyor.

Sertifikalandırma:

Numeroloji eğitimi sonrasında uluslararası akreditasyonlu sertifika alacaksınız. Bu sertifika ile ister kendi Numeroloji merkezini aç kazanç sağla, ister yurtdışında oturma izni almak için gitmek istediğini ülke konsolosluklarına başvuru yaparak oturma izni talep et.

Bu sertifika Dünya’nın her yanında geçerliliği olmakla birlikte ülke sınırları içerisinde de dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kurs sonunda alacağınız sertifikalar;

  • REMKO (Rehber Eğitim Merkezi)
  • Uzemku
  • Cardcert Internatıonal Accredıtatıon

Tarafından onaylı olarak verilecektir.

Eğitim Süreci:

Eğitimin temel seviyesi iki gün sürecektir. Bu süre kapsamında Numeroloji ile ilgili birçok belge, belge ve formda tarafınıza iletilecektir. Eğitim başladığında eğitim kayıt altında alınacak ve eğitim bitiminde ders ders yüklenecektir. Böylece tüm katılımcılar uzemku.com üzerinden eğitim derslerini tekrar tekrar izleyebilecektiler.

Ders kaçırdım derdi yok, kendinizi zorlamaya gerek yok, kaliteli eğitim var..

Eğitime Katılım:

Eğitime katılan herkes başvurusunu uzemku.com üzerinden takip edebileceği gibi eğitim zamanı geldiğinde tarafınıza gönderilecek eğitim linki ile eğitime katılım sağlayabileceksiniz.

BİLETLER:

1 - Numeroloji - 304 TRY
Uluslararası Akreditasyonlu Sertifika İmkanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT