Özgün Kariyer Tasarımı

Özgün Kariyer Tasarımı

Tarihler: 09 Kasım 2020 Pazartesi ~ 09 Kasım 2020 Pazartesi 09 Kasım 19:00 - 09 Kasım 22:00

Yer: Zoom

Ücret: Normal Kayıt - 155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2020 ~ Kas 9, 2020

İçinden geçtiğimiz dönem, bize pek çok yeniliği beraberinde getirdi. Yaşadığımız deneyimler, bize farklılaşmanın ve hem kendimize hem de diğerlerine iyi gelmenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

İş ve yaşamın bütünleştiği bu yeni düzende; bir şirketin çalışanı olmanızdan veya kendi işinizi yapıyor olmanızdan bağımsız, kendiniz için en iyi olanı bütünsel ve eşsiz bir şekilde ortaya koymanız önem kazanıyor.

Özgün Kariyer Tasarımı ile, bugüne dek biriktirmiş olduğunuz her yetkinliği ve bundan sonrası için hayal ettiklerinizi harmanlayarak, kendinize ve diğerlerine iyi gelecek bir yol çizebileceksiniz. Böylelikle, size özgün ve kendinizi gerçekleştirebileceğinizi düşündüğünüz tüm seçenekleri belirlemiş ve hayal ettiklerinize büyük bir adım atmış olacaksınız.

Nasıl?
Stratejik modeller, tasarım modelleri, kariyer koçluğu, kişisel marka oluşturma gibi farklı disiplinlerden beslenerek oluşturulan ‘özgün kariyer tasarımı’ modeliyle, kişiler kendilerine özel bir canvas çalışması yapacaklar ve stratejik bir plan oluşturarak, özgün bir yol haritası elde edeceklerdir.

Kazanımlar:
– Kişiye özgü iş-yaşam canvas çalışması
– Stratejik yol haritası
– Kolaylaştırıcı ipuçları

Tasarım Yolculuğunuz:
1. Adım: Kendini Keşfet
2. Adım: Bugün’ü Tanımla
3. Adım: Yarın’ı Tanımla
4. Adım: Bugün’den Yarın’a Yol Haritasını Çiz
5. Adım: Yolculuğunu Kolaylaştır (İterasyonlar ve Katalizörler)

Yürütücü:

Azra Betül Erdoğdu, müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, öğrenme deneyimi ve insan deneyimi (kişisel koçluk şapkasıyla) konularında tecrübeye sahip bir deneyim tasarımcısıdır. Bireyler ve kurumlar için sürdürülebilir, eşsiz modeller ve yolculuklar tasarlar.

Eğitimi Endüstri Mühendisliği üzerine olup, eş zamanlı Etkileşim Tasarımı konusunda da öğrenim gördü. Bunlara ek olarak, yüksek lisansını Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine tamamladı. Son yıllarda ise kariyer koçluğu üzerine uzmanlaşmak adına koçluk eğitimi aldı.

Kişisel kariyeri sırasında çeşitli roller üstlenmiş olup, özellikle strateji oluşturma/yönetme, program/proje yönetimi, deneyim ve hizmet tasarımı üzerine uzun yıllar çalışmıştır. Şimdilerde, “A.Designer” adlı şirketine liderlik ederek, eşsiz deneyim tasarımı modelleri ve yolculuklarıyla kurumların iş modellerini ve bireylerin hayatlarını ve işlerini dönüştürmeye yardımcı oluyor.

Sanat, tasarım ve müzik dolu bir hayattan keyif alıyor. Ona ayrıca kampta, seyahatte ve gurme yemek pişirme faaliyetlerinde rastlayabilirsiniz.

tr.azrabetul.co

BİLETLER:

1 - Normal Kayıt - 155 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT