Parasal Bilinç Atölyesi

Parasal Bilinç Atölyesi

Tarihler: 11 Nisan 2021 Pazar ~ 11 Nisan 2021 Pazar 11 Nisan 11:00 - 11 Nisan 14:30

Yer: Zoom

Ücret: İlk 5 kişi-Erken alış - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2021 ~ Nis 11, 2021

(Nisn Ayındaki 4 atölyemi alana 1 tanesi bedeva. 3 atölyeyi burdan alın, bana nilgunyetis@yahoo.com 'a mesaj atın. Bu teklif tek kişi için geçerlidir. Arkadaşla alım özelliğinde geçerli değildir.)

Kimimiz para eksikliğinden, kimimiz de parası olup zaman yetersizliğinden şikayetçi.  Ya da paranın ve zamanın geldiği gibi gittiğinden. Tanıdık geliyor mu size? Kimimiz için de bu iki alan da örtülü iki büyük alandır. Konuşmak bile istemeyiz. Ya bu ikisi aslında birbiri ile çok ilgili ise? Dijitalleşmenin yanında, pandemi ile değişen yaşama ve iş yapış şekillerimiz para kazanmamızı önemli derecede etkiliyor. Bu etkilerin üzerine nasıl çıkabiliriz? Yeni dönemlere geçtiğimiz bu günlerde zaman ve para algınızı güncellemeye ne dersiniz? 

Atölyede bakacağımız konular:

- Para kavramı nedir? Kökenleri nereden gelir?

- Para sizin için ne demek? 

- Para ile sorunlarınızın kökleri nereden geliyor?

- Paranızı nasıl etkin kullanırsınız?

-  Para  size yetmesini ve artmasını nasıl sağlarsınız?

Anda dönüşüme hazır olun..

Hem bilgilenme, hem de küçük koçluk uygulamaları ile anda dönüşmeye hazırsanız bu etkinlik tam size göre. Sadece siz gelmeyin arkadaşınızı da getirin. 

Çalışma sırasında not defteri, kalem, bir miktar kağıt ve bozuk para ile katılın...

Atölye ön satış imkanlarından faydalanın. İlk 5 kişiye 50 TL,

Arkadaşınız ile gelirseniz iki kişi 100 TL, (bilet aldıktan sonra bana nilgunyetis@yahoo.com 'a mail atmanızı rica ederim).

Normal fiyatı 80 TL.

Nilgün YETİŞ- Dönüşüm Koçu

www.nilgunyetis.com

Linkedin- https://www.linkedin.com/in/nilgunyetis/  Web sitesi: www.nilgunyetis.com

Atölye Lideri:

Nilgün YETİŞ kimdir?;

Ben bir Uçak Mühendisiyim ve Dönüşüm ve Yönetici Koçuyum. Yazmayı severim. Vakit buldukça resim yaparım, farklı yemekleri icat etmeyi severim. 

Hayalindeki anlamlı yaşamı iş ve yaşamı tasarımında ve gerçekleştirmende sana yardımcı olan bir kolaylaştırıcıyım.

En önemli yeteneklerimden biri insanların içindeki görünmeyen, açığa çıkmamış potansiyellerini görmek, açığa çıkarmalarına yardımcı olmak ve daha yüksek bir yerden performans göstererek, daha mutlu, keyifli bir hayat yaratmalarına katkıda bulunmak.

2006'dan itibaren kendime kişisel gelişim konularında yatırım yaptım, Kuraldışı Atölye çalışmaları ve arkasından 1.5 yıl Şiddetsiz İletişim Liderlik çalışmalarına katıldım. Dönüşüm Koçluğu yolculuğum 2011'den iş yaşamında iyi konumda olmama rağmen mutlu hissetmem ve yaratıcılığımı kullanamadığımı görmem ile Jung Koçluğu eğitimini almam ile başladı. Amerika'dan 1.5 yıl katıldığım Dönüşüm koçluğu eğitimi yanında dünyaca ünlü hocalardan da eğitimler aldım, programlarını takip ettim ( Bob Proctor, Ann Wilson, Marshall Goldsmith ..gibi) Parasal bilinç ile ilgili çeşitli programlara katıldım ve olayın çok boyutlu olması ve insanın hayatını, kararlarını çok etkilemesi bu konuda çalışmalar yapma isteği uyandırdı. Sitemden ulaşabileceğiniz ayrıca 6 haftalık online "Parasal Bilinç Eğitimi" programım da bulunmaktadır.

23 yılı aşkın şirket kurulumu, yöneticilik & liderlik deneyimim, kişisel gelişim, resim ve koçluk eğitimlerim ile; almış olduğum yaratıcılık, mitoloji, Jung Psikoloji’si, liderlik, zihin yönetimi, enerji ve beden çalışmalarını kullanarak danışanlarımın önlerinde oluşturdukları engelleri aşmalarını, gerçekleri ile tanışmalarına, istedikleri yaşamı ve işi yaratmalarına yardımcı oluyorum.

Linkedin bağlantılarım: https://www.linkedin.com/in/nilgunyetis/

https://www.linkedin.com/company/7972043/ 

İNstagram Bağlantı: https://www.instagram.com/nilgun.yetis/ 

Youtube: 

Atölye Hakkında

Atölyemiz, 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Zoom platformu üzerinden sunduğumuz online atölyemiz için kaydınızı yaptıktan sonra, etkinlik için bağlanacağınız link ve online deneyim hakkındaki faydalı ön bilgiler, etkinlikten önce e-posta adresinize gönderilecektir.

BİLETLER:

1 - İlk 5 kişi-Erken alış - 55 TRY

2 - Arkadaşınla Gel- Kişi başı ücret - 105 TRY
Arkadaşınla alımlarda kişi başı ücrettir, Arkadaşınız ya da eşiniz olabilir. alınca bana nilgunyetis@yahoo.com a mesaj atmanızı rica ederim.

3 - Normal satış - 85 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT