Plur. Presents:Sunset COCKTAILS # 6 (SAM SHURE, INDIRA PAGONOTTO, ENES ÇAKIR, DENİZ TEKİN, OĞULCAN AKALIN)

Plur. Presents:Sunset COCKTAILS # 6 (SAM SHURE, INDIRA PAGONOTTO, ENES ÇAKIR, DENİZ TEKİN, OĞULCAN AKALIN)

Tarihler: 01 Ağustos 2021 Pazar ~ 01 Ağustos 2021 Pazar 01 Ağustos 17:00 - 01 Ağustos 23:55

Yer: Palm Beach

Ücret: FIRST PHASE EVENT TICKETS - 155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2021 ~ Ağu 1, 2021

1 Ağustos Pazar günü @palmbeachlara'da saat 18:00’ de gerçekleşecek Sunset Coctail Series #6 dünya yıldızları ile devam ediyor. Sam Shure, Indira Pagonotto, Deniz Tekin ve Enes Çakır’ın sahne alacağı Sunset Festival için early bird biletleri satışta!

#sunsetfestival
#weareplur
#plurevents

-Lara Depolama alanından etkinlik alanına shuttle hizmetimiz olacaktır. Sizde bu hizmetimizden faydalanmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Plur Events WhatsApp iletişim hattı: 0538 855 90 00

-Etkinlik sırasında canlı yayın video çekimi yapılacaktır.

-Kapı'da sınırlı sayıda bilet satışı gerçekleşecektir.

-Etkinlik girişlerinde bay-bayan dengesine dikkat edilecektir.

-Organizatör veya işletme yetkilileri etkinliğe uygun bulmadığı kişileri ücret iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

-Plur. Presents: Sunset COCKTAILS # 6 etkinliğimizde, Palm Beach Lara herkesin ihtiyacını karşılayacak çeşitlilikte bir içki menüsüne sahiptir. Dilerseniz ücretli bir şekilde harika atıştırmalık tadlara veya akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz harika bir mutfağa sahiptir.  Dışarıdan etkinlik alanına yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.

-Biletler, organizatörün ve/veya kurumun kural ve düzenlemelerine tabi olarak tanzim olunmuştur. Bu kural ve düzenlemelerden herhangi birini ihlal etmeniz ya da hasara-rahatsızlığa yol açmanız, diğer arkadaşlarımızı rahatsız etmeniz, hukuka aykırı ve/veya suç teşkil edebilecek davranışlar sergilemeniz; yanıcı ve patlayıcı sıvı veya gaz maddeler bulundurmanız; tehlikeli, kesici ve delici objeler (sopa, zincir, bıçak vb.) taşımanız durumunda; alandaki kolluk kuvvetleri hem girişte hem de etkinlik esnasında, katılımcıların üzerini ve çantalarını arama hem de etkinlik kuralları dışındaki maddeleri içeri almama hakkına sahiptir. Sigara izmaritlerini yere atmak, ateş yakmak, yetkilendirdiğimiz production ekibi hariç drone kamera kullanmak, otel misafirleriniz rahatsız etmek Plur Events ve etkinlik alanı ilgilisi Palm Beach Lara sizi mekan dışına çıkarma ya da alana almama hakkına ve tarafınıza dava açma haklarına sahiptir.

-Plur Events onayı dışında herhangi bir ticari faaliyet kesinlikle yasaktır.

-Etkinlik bileti satın alan kişiler, Plur. Presents:Sunset COCKTAILS # 6 kurallarını herhangi bir ihlalde bilet iadesi yapılmaksızın etkinlik alanından çıkartılacaklarını kabul etmiş sayılırlar.

BİLETLER:

1 - FIRST PHASE EVENT TICKETS - 155 TRY
1. FAZ BİLET

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT