Sonbahar-Kış 22/23 Kumaş Trendleri Online

Sonbahar-Kış 22/23 Kumaş Trendleri Online

Tarihler: 16 Şubat 2022 Çarşamba ~ 16 Şubat 2022 Çarşamba 16 Şubat 19:00 - 16 Şubat 21:00

Yer: Zoom

Ücret: Online bilet - 196 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2022 ~ Şub 16, 2022

Sonbahar-kış 22/23 sezonu kumaş trendleri, ürün kategorileri bazında anlatılacak ve sezonun renkleri paylaşılacak. Üzerinde durulacak kategoriler; örmeler, elbiseler ve bluzlar, nakışlar ve danteller, gömlekler, takımlar ve kabanlar, casual giyim, spor giyim, baskılar, aksesuarlar. Modaya ve tekstile ilgi duyan tüm katılımcılara açıktır. Herhangi bir ön bilgiye sahip olmaya gerek yoktur. Online katılım belgesi verilecektir. Etkinlikten bir gün önce e-posta ile katılım için gerekli bilgiler gönderilecektir.

Eğitmen Sibel Ege Hakkında:

2003 yılında İTÜ Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli uluslararası ve yerel firmalarda; merchandising, satınalma, sourcing operasyonlarını yürütüp yöneticilik yapmıştır. Kumaş, deri, aksesuar ve konfeksiyon üzerinde çalışmalarını sürdürmüştür. Koç Üniversitesi'nde MBA Turquality Yönetici Geliştirme eğitimini tamamladıktan sonra, 2010’da kendi girişimi Ren Sourcing'i kurmuştur. Tüm dünyadan kumaş firmalarıyla iş birliği yaparak Türkiye'deki markalara servis vermektedir. Yurt dışından markalara Türkiye'den giyim ve aksesuar tedarik desteği sağlamaktadır.  2015’ten bu yana Faruk Saraç Meslek Yüksek Okulu, Vakko Esmod, IFA Paris, University of Cincinnati ve Shanto Mariam University gibi kurumlarda ve bağımsız eğitimler vermektedir. 2017’de UAL London College of Fashion'da Fashion Buying & Merchandising eğitimi almıştır. Moda markalarına ve tekstil firmalarına danışmanlık desteği sunmaktadır.

BİLETLER:

1 - Online bilet - 196 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT