STEFAN ZWEIG Atölyesi: Yaşam, İnsan Doğası ve İlişkiler (ONLINE/Sınırlı Sayıda Fiziki Katılım)

STEFAN ZWEIG Atölyesi: Yaşam, İnsan Doğası ve İlişkiler (ONLINE/Sınırlı Sayıda Fiziki Katılım)

Tarihler: 26 Ekim 2020 Pazartesi ~ 26 Ekim 2020 Pazartesi 26 Ekim 20:30 - 26 Ekim 22:30

Yer: Zoom

Ücret: THINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım) - 75 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2020 ~ Eki 26, 2020

THINK House Ana Müfredat

STEFAN ZWEIG Atölyesi: Yaşam, İnsan Doğası ve İlişkiler (ONLINE/Sınırlı Sayıda Fiziki Katılım)

- Bir kez kendini bulmuş olan kişinin bu yeryüzünde yitirecek bir şeyi yoktur artık. Ve bir kez kendi içindeki insanı anlamış olan bütün insanları anlar. 

Stefan Zweig, Olağanüstü Bir Gece

İnsan ruhunun derinlerinde dolaşan bir edebiyat dehası, insan doğasının ustası, çözümleyicisi… Zweig’ın dünyasında keşfe çıkıyoruz!

Türkiye’de ilk kez psiko-felsefe worshopları başlatarak kayda değer bir kültür hareketine imza atan THINK House, Zweig'ın zengin dünyasını, biyografi eksenli anlatımla çok yönlü inceliyor.

Stefan Zweig Atölye’sinde, yazarın eşsiz düşüncelerini, yaşam, insan doğası ve ilişkiler eksininde ele alacağız. Yaşama dair güçlü önerilerini, ‘‘Zweig’dan Yaşam Kılavuzu’’ başlığı altında konuşacağız. 

Bir düşünce insanı olarak Zweig, yaşamda ne öneriyor? 

Ona göre mutluluk nedir? 

Hangi düşünceler mutsuzluğa ışık tutar?

Hayat, nasıl anlamlı hale dönüşür? 

Nasıl üretken oluruz? 

Başkalarının olumsuz düşüncelerinden nasıl kurtuluruz? 

Seçtiğimiz duygular ve sonuçları nelerdir?

Sizleri, hayatın anlamına dair eşsiz bir atölyeye davet ediyoruz. Yaşama, insan doğasına ve ilişkilere, bir de Zweig’ın penceresinden bakmaya var mısınız?

Önemli Not:

- İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir. 

Etkinliğimizi zoom platformu üzerinden gerçekleştireceğiz. Ancak programı fiziki alanımızda takip etmek isteyen sınırlı sayıda katılımcımızı (max 12 kişi/mekan kapasitesinin %20'si) sosyal mesafe ve hijyen kurallarına tam uygun olarak THINK House'da misafir edebileceğiz. Seminer sonrası, THINK House Bireysel Felsefesi Danışmanlık programına katılmak isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.

Kimler Katılmalı

İnsan doğası, yaşam ve ilişkiler konusunda düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen bireyler

Hayat yolculuğunda, yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyenler.

Çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri

İçerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar

Felsefe dünyasından beslenmek isteyen psikologlar

Psikoloji dünyasından beslenmek isteyen konuşmacılar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller

Katılım Detayı

Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize ya da cep telefonunuza gönderilecektir.

Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

Konuşmacı: Fırat Devecioğlu

2018’de Mona Kitap etiketiyle yayınlanan kitabı, kısa sürede yayınevinin çok satanlar listesine girdi. Kitabında 29 farklı filozofun görüşlerine yer verdi. Kitap sonrası, İstanbul (Sabahattin Ali Kültür Merkezi), İzmir (Pan Kitabevi) ve Antalya'da (Octopus Kitabevi) gerçekleştirdiği ‘düşünce söyleşileri’ büyük ilgi gördü. Sosyal medyada sıkça paylaşılan Devecioğlu’nun yazıları Oggito, OT Dergi, İndigo Dergisi, Cafrande, İnsan Okur, EK DERGİ, Dünyalilar, Dada Kitap adlı dergi ve internet sistelerinde yayınlandı. Kaleme aldığı 'Lazarus' adlı tiyatro oyunu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına, Güzel Sanatlar Müdürlüğü tarafından, yeni sanat sezonunda maddi destek programına seçildi. Kurucusu olduğu THINK House İstanbul'da, Engin Geçtan, JUNG, Bertrand Russell, Schopenhauer, Varoluşçu Filozoflar (Sartre, Nietzsche, Camus, V.Frankl, R.May) üzerine gerçekleştirdiği psikofelsefe atölyelerine iki binin üzerinde kişi katıldı. Şu sıralar, önemli bir film yönetmeni tarafından çekilecek uluslararası sinema filminin senaryosunu yazmaktadır. Polisiye ve postmodern kurmacayı harmanladığı yeni kurgu romanı yakında okurları ile buluşacaktır.

Devecioğlu profesyonel kariyerinde, Ernst&Young, Yıldız Holding ve Koç Holding bünyesinde yöneticilik yaptı. Kurum içi koçluk, eğitmenlik, yönetim atölyesi liderliği gibi ek yönetsel görevler aldı. Koç Holding’in gıda yatırımlarını yöneten şirketinde yönettiği başarılı projeler sonrası İnovasyon Ödülü kazandı.

Koç Üniversitesi, LSI (Lead

BİLETLER:

1 - THINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım) - 75 TRY

2 - THINKBIG Genel (1 Kişilik Fiziki Katılım//Max 12 Kişi-Mekan kapasitesinin %20'si) - 75 TRY

3 - THINKBIG Genel (1 Kişilik Online ya da Fiziki Katılım) Ve THINK House Felsefi Danışmanlık//Philosophical Counselling (Fırat Devecioğlu ile Birebir Online ya da Fiziki Görüşme, 60 dakika ) Not: Ortak bir tarih belirlenir - 165 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT