THE SCHOOL OF LIFE UNLIMITED

THE SCHOOL OF LIFE UNLIMITED

Tarihler: 03 Eylül 2020 Perşembe ~ 01 Ağustos 2022 Pazartesi 03 Eylül 22:00 - 01 Ağustos 00:00

Yer: Zoom

Ücret: TSOL Istanbul Unlimited - 1805 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2020 ~ Ağu 1, 2022

The School of Life Istanbul online atölye ve etkinliklerinde felsefe, psikoloji, edebiyat ve sanatın rehberliğinde hayat için iyi ve kullanışlı fikirleri konuşuyoruz. Yetkin ve deneyimli akademik kadromuz eşliğinde kendi iç sesinize kulak vermeye, yeni bakış açıları edinmeye ve yaklaşımınızı diğer meraklı ve açık görüşlü bireylerle paylaşmaya davet ediyoruz sizi.

TSOL UNLIMITED İLE 1 YIL BOYUNCA SINIRSIZ KATILIM!

TSOL UNLIMITED 1.800 TL.

The School of Life deneyiminden en yüksek verimi, faydayı ve keyfi almak için sizi TSOL UNLIMITED planına bekliyoruz! Yani sınırsız katılım!

Bu bir yıllık yolculukta esnek ve çok avantajlı bir plan içinde dilediğiniz tüm online derslere, etkinliklere ve deneyimlere bir daha ücret ödemeden katılarak öğrenmenin, yeni dostlar edinmenin ve bireysel dönüşümünüzün keyfini çıkarın.

TSOL UNLIMITED kullanım süresi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıldır; TSOL Istanbul online atölye ve etkinliklerinde geçerlidir.

TSOL UNLIMITED’i kullanmaya başlamak için, satın alma işlemini tamamladıktan sonra, bilet görüntüsü ile birlikte istanbul@theschooloflife.com adresine mail göndermeniz yeterlidir.

BİLETLER:

1 - TSOL Istanbul Unlimited - 1805 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT