Uygulamalı Bütünleşik Dijital Pazarlama Eğitimi

Uygulamalı Bütünleşik Dijital Pazarlama Eğitimi

Tarihler: 22 Mayıs 2021 Cumartesi ~ 27 Haziran 2021 Pazar 22 Mayıs 17:00 - 27 Haziran 17:00

Yer: Zoom

Ücret: Dijital Pazarlama Temel - 804.99 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2021 ~ Haz 27, 2021

Bilginiz ne olursa olsun, eğitim 0'dan başlar. Diğer eğitimlere nazaran, eğitim reklamcılık ile değil; Kullanıcı Deneyimi ile başlar çünkü Kullanıcı Deneyimi iyi olmayan bir web sitesi reklam bütçesini çöpe atıyor demektir. İlk etapta, paranızı çöpe atmamayı öğreneceksiniz. Sonrasında, Sosyal Medya Yönetimi ve Reklamcılığı, ardından da arama motorları üzerinde çalışmalar devam eder.

  • Katılımcılar, eğitim süresi boyunca kurulan WhatsApp grubunda istedikleri soruyu sorarlar.
  • Eğitim bittiğinde WhatsApp grubu kapanmaz ve eğitim sonrası yaşayacakları olası problemlerde de soru sormaya devam ederler..

Masaüstü bilgisayarlar, mobil telefonlar, diğer dijital medya platformları ve servisleri gibi çevrimiçi dijital teknolojilerden ve internetten faydalanan bir pazarlama türüdür.

90 ve 2000’ler boyunca markaların pazarlama için teknoloji kullanım şekilleri değişmiştir. Dijital platformlar, pazarlama planlarına ve günlük hayata giderek daha fazla dahil oldukça ve insanlar fiziksel mağazaları ziyaret etmek yerine dijital cihazları giderek daha fazla kullanmaya başladıkça, dijital pazarlama çok daha önemli bir yere sahip olmaya başladı.

Dünyada ve Türkiye’de E-Ticaret ivme kazanmaya devam ediyor, şirketler; işletmelerini dijitale taşımaya devam ediyorlar. E-Ticaret sektöründeki harcamalar 2019 yılına göre; 2020 yılında %85 büyüdü! 2021 hedefiyse 400 Milyar TL!

Durum böyleyken, şirketler bünyelerine Dijital Pazarlama Uzmanlarını ilave etmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra girişimciler, dijital pazarlamanın inceliklerini öğrenmek istiyorlar!

Dahası : https://dpegitimi.com

BİLETLER:

1 - Dijital Pazarlama Temel - 804.99 TRY
Temel

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT