Uzaktan Çalışma ve Zaman Yönetimi

Uzaktan Çalışma ve Zaman Yönetimi

Tarihler: 15 Mart 2021 Pazartesi ~ 21 Mart 2021 Pazar 15 Mart 21:00 - 21 Mart 21:00

Yer: Zoom, WhatsApp

Ücret: Eğitim - 205 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2021 ~ Mar 21, 2021

İş süreçlerinin tasarlandığı şekilde devam etmesi, sürdürülebilirliğin sağlanması, ekiplerin kendilerini güvende hissetmeleri, motivasyonlarını yüksek tutmaları, çalışanların işlerine olan aidiyetlerini korumaları ve sorumluluklarının bilincinde olmaları bugün herkesin birinci gündem maddesidir. Uzaktan Çalışma ve Zaman Yönetimi ile kişiler kendilerinde katma değer yaratacak ve ihtiyaçlarına doğru yerde ve doğru zamanda cevap verebilecektir.

Shiftedminds Eğitim Platformu olarak uzaktan çalışırken ortaya çıkabilecek ve ihtiyaç duyabileceğiniz başlıkları sizler için bir araya getirdik, Alanında uzman olan eğitmenlerimiz ile hazırlanan eğitimimiz hem sosyal hayatınıza hem de iş hayatınıza etki edecek, ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.  

 

Açılış Webinarı: 15.03.2021 Pazartesi, Saat:21:00 

                          Eğitim akışı, metodolojisi hakkında bilgilendirme ve katılımcılar ile tanışma. 

Eğitmenler: Dr. Hakan Tetik ve Psikoloji - Nörobilim/Psikoloji Uzmanı Gülferi Yıldırım 

Dijital Eğitim İçeriği:

  1. Gün: 16.03.2021 Salı - Stres Yönetimi
  2. Gün: 17.03.2021 Çarşamba - Evden Çalışma Ortamı
  3. Gün: 18.03.2021 Perşembe - Uzaktan Yönetim Teknolojileri
  4. Gün: 19.03.2021 Cuma - Zaman Yönetimi
  5. Gün: 20.03.2021 Cumartesi - İş ve Sosyal Yaşam Dengesi

Kanış Webinarı: 21.03.2021 Pazar, Saat:21:00 

1 hafta boyunca dijital olarak işlenen eğitim başlıkları kapanış webinarında daha geniş hali ile işlenecek, katılımcılar webinarda 1 hafta boyunca işlenen başlıklar hakkındaki sorularını sorabilecektir.

Eğitmenler: Dr. Hakan Tetik ve Psikoloji - Nörobilim Uzmanı Gülferi Yıldırım 


Kazanımlar:

  • Hızla hayatımıza giren yeni düzene uyum sağlayabilmek için uzaktan çalışma kültürü hakkında farkındalık kazandırılır.
  • Uzaktan çalışma için ihtiyaç duyduğumuz teknolojileri, online platformları ve uygulamaları öğretilir.
  • İş ve sosyal yaşamda dengeyi sağlama konusunda örnekler paylaşılır ve ipuçları verilir.
  • Uzaktan çalışma konusunda içerik, eğitim dokümanı, makale vb. bilgiler paylaşılır.

Program İçeriği ve Akışı

Shiftedminds Yeni Nesil Teknolojik Eğitim Platformu olarak yeni yüzyılın hızının ve beklentisinin oldukça yüksek olduğunun farkındayız. Bu argümanları bir araya getirerek gördük ki eğitim almak isteyen fakat buna çok fazla zaman ayıramayan, doğru ve güncel bilgiye hızlı bir şekilde ulaşamayan kişiler ve kurumlar mevcut. Buradan yola çıkarak kişilerin ve kurumların kolay erişebileceği, günlük yaşam akışını bozmayacak şekilde bilimsel bilgiyi net ve güncel hali ile WhatsApp’a göre uyarladık. Başlatmış olduğumuz WhatsApp Eğitimlerimiz kişilerin istediği zamanda ve istediği yerde ulaşımı kolay olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Eğitim programımız 5 gün WhatsApp dijital eğitim içeriklerinden ve 2 gün webinar eğitiminden oluşmaktadır. 5 gün boyunca "Uzaktan Çalışma ve Takım Yönetimi" eğitim içerikleri sizlerle kapalı whatsapp grubundan bilgiler ile belirlenmiş zaman aralıkları ile paylaşılacaktır. 

Tüm Whatsapp eğitim içeriklerimiz, Akademus Eğitim Danışmanlık kurucusu stratejist Dr. Hakan Tetik, Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları kurucusu Dr. Kerem Dündar ve Mutlu İnsan Akademisi kurucusu Psikoloji ve Nörobilim uzmanı Gülferi Yıldırım tarafından hazırlanmıştır.

Program İçeriği Hakkında Önemli Bilgiler

Shiftedminds Yeni Nesil Teknolojik Eğitim Platformu olarak yeni yüzyılın hızının ve beklentisinin oldukça yüksek olduğunun farkındayız. Bu argümanları bir araya getirerek gördük ki eğitim almak isteyen fakat buna çok fazla zaman ayıramayan, doğru ve güncel bilgiye hızlı bir şekilde ulaşamayan kişiler ve kurumlar mevcut. Buradan yola çıkarak eğitime katılan kişilerin, günün istediği saatinde bu içeriklere bakabileceği, kendi eğitim zamanını ve modelini kendine uyum sağlayacak şekilde düzenleyebileceği şekilde WhatsApp’a göre uyarladık. Başlatmış olduğumuz WhatsApp Eğitimlerimiz kişilerin istediği zamanda ve istediği yerde ulaşımı kolay olacak şekilde dizayn edilmiştir.

➢ Eğitimimiz de webinarlar için "Zoom" programı kullanılmaktadır. Katılım Linki whatsapp üzerinden sizlerle paylaşılacaktır. 

➢ Whtasapp üzerinden sizlere ileteceğimiz eğitim dökümanlarımız belli bir akışta gelmektedir, animasyonlaştırılmış eğitim videoları, eğitmenlerimizin videoları, günün konusuyla ilişkili soru kartımız, tekrar kartımız ve açık kaynak paylaşılacaktır.

➢ Whatsapp eğitim grunumuz kapalı bir grup olacaktır ve modoretör tarafından yönetilecektir. Gruba dışardan mesaj atmanız mümkün değildir. 

➢ Soru kartına cevaplarınızı ve aklınıza takılan soruları özelden modoretöre dilediğiniz saatte iletebilirsiniz.

➢ 5 günlük whatsapp eğitimi sonunda Dr. Hakan Tetik ve Gülferi Yıldırım ile gerçekleştireceğimiz eğitim webinarında whatsapp üzerinden görmüş olduğunuz eğitim içeriklerinin geniş hali sizlere anlatılacak ve sorularınız yanıtlanacaktır. 

➢ Katılımcı günün istediği saatinde whatsapp üzerinden paylaşılan eğitim içeriklere bakabilir, eğitim zamanını ve modelini kendine uyum sağlayacak şekilde düzenleyebilir.

➢ Eğitimimize dünyanın her yerinden katılabilir, tüm eğitim içeriklerine ömür boyu erişim sağlayabilirsiniz.

➢ Program sonunda katılımcılar Shiftedminds tarafından sertifikalandırılmaktadır.

Dr. Hakan TETİK Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sonrasında Marmara Üniversitesi Almanca İşletme bölümünden Yüksek Lisans derecesi (MBA) ve 2008 yılında İşletme/pazarlama alanında Işık Üniversitesinde Doktora derecesini (PhD) aldı. Erken yaşlarda meslek hayatına plasiyer olarak sıcak satış ile başladı. İTÜ’de son sınıfta okurken profesyonel çalışma hayatına Penta Bilgisayar A.Ş. Kurucu ve Genel Müdür olarak başladı. Daha sonra çeşitli firmalarda Satış ve Pazarlama Müdürlüğü, İş Geliştirme Direktörlüğü, İş Çözümleri Direktörlüğü ve Genel Müdürlük gibi farklı görevlerde bulundu.

2004 yılında profesyonel iş hayatını sonlandırdı. O zamandan beri çeşitli şirketlerde kurucu ortak, yatırımcı veya yönetim kurulu üyesi olarak meslek hayatına devam ediyor.

Aynı zamanda dünyanın önde gelen şirketlerine strateji, pazarlama ve &uu

BİLETLER:

1 - Eğitim - 205 TRY
Shiftedminds olarak değişen ve dönüşen dünyanın kurumlardan, takımlardan ve bireylerden beklentilerinin farkındayız. Eğitimlerimizin tamamı Dünya Ekonomik Forumun yayınlamış olduğu yeni yüzyıl yetkinliklerini temel alarak hazırlanmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT