VAKA ANALİZİ: DİYETİSYENLİK VE SAĞLIKLI BESLENME ZİRVESİ / 1-2 Mayıs

VAKA ANALİZİ: DİYETİSYENLİK VE SAĞLIKLI BESLENME ZİRVESİ / 1-2 Mayıs

Tarihler: 01 Mayıs 2021 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2021 Pazar 01 Mayıs 12:00 - 02 Mayıs 18:00

Yer: Youtube

Ücret: STANDART - 54 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2021 ~ May 2, 2021

VAKA ANALİZİ: DİYETİSYENLİK VE SAĞLIKLI BESLENME ZİRVESİ / 1-2 Mayıs

Online VAKA ANALİZİ:  Diyetisyenlik ve Sağlık Beslenme Zirvemiz sadece 49 TL bilet fiyatı ile sizlerle!

2 GÜN 4 KONUŞMACI 4 BELGE

Alanında uzman konuşmacılarla hazırlanan bu program diyetisyen adaylarına yol gösterecek, diyetisyenlere farklı metotlar sunacaktır. Ayrıca sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi paylaşımları yapılacak olup günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz çözümler sunulacaktır. 

-Bu muhteşem zirve için kontenjan dolmadan, indirimli biletler tükenmeden hemen biletini al!

**BİLET FİYATLARI KISA BİR SÜRE İÇİN İNDİRİMLİ OLUP SADECE  109 TL YERİNE HER ŞEY DAHİL 49 TÜRK LİRASIDIR.

**Kurumsal katılımlar veya 3 ve üzeri toplu katılımlarda size özel fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Çağrı merkezi: 0850 346 55 06

E-mail: info@alfaetkinlik.com




NEDEN KATILMALIYIM? başa dön


  • Kariyerinize yatırım yapmak
  • Kendinizi geliştirmek
  • Popüler konuşmacılarla soru cevap yapabilmek
  • Tecrübelerden faydalanmak
  • Farkındalık kazanmak
  • CV'nizi alacağınız belgeler ile güçlendirmek için katılmalısınız.




OTURUMLAR başa dön


 

ELİF MELEK AVCI DURSUN
''Polikistik Over Sendromunda Beslenmede Vaka Örnekleri ve Analizi”

AYÇA ALARA AYCAN
''Klinikte Karşılaşılan Komplike Vaka Örnekleri ve Analizi''

TOLGA DOĞAN
''Vegan-Vejeteryan Beslenmede Vaka Örnekleri ve Analizi''

MEHTAP YAKUT
''Tiroid Hastalıklarında Beslenmede Vaka Örnekleri ve Analizi''

 




KONUŞMACILAR başa dön


Uzman Diyetisyen ELİF MELEK AVCI DURSUN

1994 yılı Bolu doğumludur. Lise öğrenimini 2012 yılında birincilikle tamamladıktan sonra kazandığı Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Programını GESTASYONEL DİYABET ve BESLENME alanında tamamlayarak 2019 yılında Uzman Diyetisyen ünvanı almıştır. Aynı yıl Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora Programına başlayarak akademik eğitim hayatına devam etmektedir. Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile beraber Anadolu Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünü tamamlamış, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi Bölümü’ne devam etmektedir. Öğrenim süresi boyunca çeşitli özel kuruluşlarda klinik beslenme, kilo yönetimi ve kurum stajlarını gönüllü olarak tamamlamıştır.  İş hayatına Özel Koru Sincan Hastanesi'nde başlamış, 2018 yılı itibariyle kurucusu olduğu DİYETEMA BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ'nde danışanlarına hizmet vermeye devam etmiştir. Beslenme ve Diyetetik alanında bir çok konu hakkında düzenlenen 20’den fazla kongre, seminer, konferans ve eğitimlere katılmıştır. Gebelik Döneminde Beslenme, Emziklilik Döneminde Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Okul Öncesi Dönemde Beslenme, Okul Çağında Beslenme, Adölesan Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi hakkında eğitimler vermiştir. Çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yapmaktadır. Danışmanlık Hizmetlerini hem yurt içi hem yurt dışı danışanlarına Online ve Yüzyüze Olarak Sunmakta, Sıkı Takip ve Kişiye Özel Diyetlerle Hizmet Vermektedir.

Uzman Diyetisyen AYÇA ALARA AYCAN

Uzman Diyetisyen Ayça Alara Aycan, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (Beslenme ve Diyetetik) bölümünü yüksek onur derecesi ile tamamlayarak Diyetisyen Unvanı almıştır. Eczacılık Fakültesi Fitoterapi Bölümü ile yüksek lisans programını tamamlayarak Uzman Diyetisyen olmuştur. 
Şu anda Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde ikinci yüksek lisansını yapmaktadır.  Uzman Diyetisyen Ayça Alara Aycan, mesleki çalışmalarına ise şu an AycainWonderland Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde  devam etmektedir.

Diyetisyen MEHTAP YAKUT

Diyetisyen Mehtap Yakut, ilk ve orta öğrenimini Diyarbakır Yahya Beyatlı Okulu'nda; lise öğrenimini ise yine Diyarbakır’da Namık Kemal Lisesi'nde tamamlamıştır. 2005 yılında ilk üniversitesini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde okuyan Yakut, lisans döneminde aynı zamanda Manisa şehrinde devlet memurluğu yapmıştır. Lisans mezuniyeti sonrasında yaklaşık 9 yıl 8 ay devlet memurluğu yapan Mehtap Yakut akabinde görevinden istifa ederek ve personal trainer, spor eğitmenliği, antrenörlük eğitimleri alarak Diyarbakır’da Kadınların Yaşam ve Spor Merkezi (b-fit) isimli spor salonunu kurmuştur. 5 sene kendi kurduğu merkezde personal trainer olarak çalışan Mehtap Yakut 2014 yılında diyetisyen olmaya karar vermiş; 2015 senesinde Okan Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazanarak okumaya başlamıştır. Yakut, 2018 senesinde Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince diyetisyen stajını Fırat Üniversitesi’nde tamamlamıştır.Mezuniyetinin ardından 2018 senesinde Diyarbakır 75. Yol'da klinik hizmeti vermeye başlamıştır. 2019 yılının Eylül ayında da İstanbul Nişantaşı’nda yeni bir şube açmıştır. Mehtap Yakut’un amacı diyet programlarını her kesimden insanın uygulayabileceği ve anlayabileceği bir seviyeye taşımak ve sağlıklı beslenmeyi kişilerin yaşam biçimi haline getirmelerine yardımcı olmaktır. Uyguladığı başarılı sağlıklı beslenme ve diyet programlarıyla adından sıkça söz ettiren Yakut, hâlihazırda birçok gazete, dergi ve yayın grubunda beslenme konularında yazılar yazmakta ve  çeşitli televizyon programlarında yer almaktadır.

Diyetisyen TOLGA DOĞAN

İlk, orta ve lise eğitimimi Balıkesir'in Susurluk ilçesinde tamamladım. Hani şu ayranı ve tostuyla meşhur olan ve tatil yollarında sürekli durup nefes aldığınız yer. Kaç kitap bitirdim bilinmez ama başarı için çok çalışmam gerektiğini lise yıllarımdan bu yana iyi bilirim. Haliç Üniversitesi,

BİLETLER:

1 - STANDART - 54 TRY
STANDART

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT