Vivi Soryano ile Bağımlılıktan Bağlılığa: Deneyimsel Atölye Çalışması

Vivi Soryano ile Bağımlılıktan Bağlılığa: Deneyimsel Atölye Çalışması

Tarihler: 21 Şubat 2021 Pazar ~ 21 Şubat 2021 Pazar 21 Şubat 17:00 - 21 Şubat 19:00

Yer: ZOOM

Ücret: Genel - 205 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2021 ~ Şub 21, 2021

Sevgi ilişkileri, kimi zaman içimizde büyük bir mutluluk uyandırırken kimi zaman ise acı ve öfke duygularını tetikleyebilir. Bu yolculukta duygularımıza kucak açmamızı sağlayan ise bağlılık anlayışı olur. Gelin, sevgi ilişkilerinizde bağlılık kültürünü nasıl geliştirebileceğinizi birlikte araştıralım...

Bağ kurmak, insan doğamızın biyolojik bir donanımı. Romantik ve yakın ilişkilerimizde, bu sevgi bağının yanı sıra her birimiz kendi özgürlüğümüzü de yaşayabildiğimizde hem bireysel tatmini hem de duygusal doyumu deneyimleriz. Bu dengeyi kaybettiğimizde ise mutsuz oluruz…

Sevgililer Günü sonrası yakın ilişki dansını birlikte araştıralım. Dikkatinizi ilişkideki ‘öteki’den ‘kendi’mize çevirelim. Dansın adımlarını, bağlılık yönünde değiştirelim. 


* Bu çalışma Zoom üzerinden max. 20 kişi ile uygulanacaktır. 

** Deneyimsel bir çalışma olduğundan etkinlik süresince katılımcıların kameraları açık olarak aktif katılımları gereklidir. 

*** Aktif katılım ile gerçekleşecek bu etkinlikte gizlilik ilkesi gereğince daha sonra etkinlik kaydını izleme imkanı olmayacaktır.


"Sensorimotor Psychotherapy", "Sanat Terapisi", "Core Energetics/Beden Psikoterapisi" ve "Gestalt Terapisi" yöntemleri kullanılarak tasarlanmış bu deneyimsel atölye çalışması ile katılımcılar,

  • İlişkide bağımlılık ve bağlılık tanımları ile ilgili bilgi sahibi olacaklar.
  • Yakın ilişki dansının resmini yaparak, şu anki yakın ilişkileri ile ilgili bir içgörü kazanacaklar.  
  • Bu ilişki dansının iç dünyalarında nasıl bir izdüşümü yarattığını araştıracaklar.
  • Bu sayede ilişkilerini, bağlılık ve bağımlılık perspektifini kullanarak, yeni bir bakış açısı ile görebilecekler.
  • İçinde bulundukları ilişki bağlılığa doğru dönüştüğünde, ortaya çıkacak dansın resmini keşfedecekler.
  • İçsel bilgeliğe alan açarak, ilişki dansının bağlılık yönünde dönüşebilmesi için bireysel gelişim adımları ile ilgili farkındalık kazanacaklar.


Yakın ilişkiler ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, aşağıdaki linklerden blog yazılarıma ulaşabilirsiniz.

Bağımlılıktan Bağlılığa

Korona Günlerinde Aşk, Sevgi ve Cinsellik

Eril & Dişil Dengesi: İlişkilerde Olgun Sevgiyi Deneyimlemek

Co-Regulation: İlişkide Yakınlık Dinamikleri

Aşk İlişkisinin Anatomisi


Vivi Soryano Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden lisans ve lisansüstü dereceleri ile mezun oldu.

İş hayatına, bir büyük beden markası olan Foli’nin girişimcisi olarak başlayıp daha sonra Lesley Üniversitesi’nde Psikoloji Masterı yaptı. Psikoloji kariyerine Sensorimotor Psychotherapy, Core Energetics, Gestalt Terapi, Sanat Terapisi, Voice Dialogue, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Grup Terapisi ve Koçluğu eğitimleri ile devam etti.

Bugüne kadar 5000’in üzerinde danışanının içsel motivasyonlarını harekete geçirmeye kariyer koçluğu yaparak yardımcı oldu. Kendine ait kariyer danışmanlığı metodolojisini teknoloji ile birleştirerek insparkus.com’u kurdu.

Soryano, üç sene önce beden psikoterapi uzmanlığına dayanarak geliştirdiği "Cultivating Presence" sistematiği ile gerçekleştirdiği bireysel ve grup seanslarında; bireyin özgün doğasında var olan kaynakları harekete geçirmeye, kısıtlayıcı savunma mekanizmalarının ve davranış paternlerinin çözümlenmesine, yaşam enerjisinin, stres toleransının ve duygusal rezilyansın artmasına destek oluyor.

Bireyin özgün doğasında var olan yaratıcılık, yapıcılık, coşku, heyecan, duygusal zekâ ve sevgiyi ortaya çıkaran, pratiğine bedeni de dahil eden psiko-spiritüel yöntemler kullanan Soryano, hayat amaçlarından birini insanın evrimselleşme yolunda ilerlemesine katkıda bulunmak olarak tanımlıyor.

Vivi Soryano; EABP (Avrupa Beden Psikoterapi Örgütü) akreditasyonuna sahip, Robert Kolej Mezunlar Derneği, Boğaziçi Mezunlar Derneği, International Coaching Federation ve Futuristler Derneği üyesidir.

BİLETLER:

1 - Genel - 205 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT