VOXEL COLLECTIVE LAUNCH NIGHT

VOXEL COLLECTIVE LAUNCH NIGHT

Tarihler: 27 Ocak 2022 Perşembe ~ 28 Ocak 2022 Cuma 27 Ocak 21:00 - 28 Ocak 02:00

Yer: Rx Istanbul

Ücret: EARLY BIRD - 85 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2022 ~ Oca 28, 2022

Voxel Collective, mimar, mühendis, aydınlatma tasarımcısı, avukat ve pek çok farklı alanda tecrübeli kişilerin oluşturduğu müzik ve sanat platformudur. Bu oluşumun bir dışa vurumu olarak gerçekleşecek ilk etkinliği "Launch Night" da elektronik müziğin bir kalesi olarak bildiğimiz @rx.istanbul da 27.01.2022'de buluşacağız. Müzik performansları ile ülkemiz tekno sahnesinin en tanıdık simalarından @alicanbaykara 'yı; Peyote Eskişehir müzik direktörü @sirmeloo 'yu ve genç dj'lerimizden @berkayunveer İle @kuzey.bpm i açılış gecemizde misafir edeceğiz. Kimliğinin bir önemi olmadan; ruhunu müzik ile besleyen herkesi @voxelcollective in bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Voxel Collective is a music and art platform created by architects, engineers, lighting designers, lawyers and experienced people in many different fields. We will meet on 27.01.2022 in @rx.istanbul, which we know as a stronghold of electronic music, at the first event "Launch Night", which will take place as an expression of this formation. @alicanbaykara, one of the most familiar figures of our country's techno scene with his musical performances; We will host Peyote Eskişehir music director @sirmeloo and one of our young DJs @berkayunveer and @kuzey.bpm at our opening night. Regardless of his identity; We invite everyone who feeds their souls with music to be a part of @voxelcollective.

BİLETLER:

1 - EARLY BIRD - 85 TRY
ILK SATIŞ

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT