Yaratıcı Düşünme

Yaratıcı Düşünme

Tarihler: 11 Aralık 2020 Cuma ~ 11 Aralık 2020 Cuma 11 Aralık 21:00 - 11 Aralık 23:00

Yer: Venüs Akademi

Ücret: Online Eğitim - 120 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2020 ~ Ara 11, 2020

Değişen dünyayla birlikte görüyoruz ki bilgi herkesin parmağının ucunda, hızlı ve kolay bir şekilde istediğimiz bilgiye erişmek mümkün. O halde bizi farklı kılacak olan nedir? Hakim olduğumuz bilgiyi sunuş şeklimiz diyebilir miyiz? Bilgiyi sunma noktasında, bize kılavuzluk yapacak olan yaratıcı kimliğimizdir.

Bu eğitimde yaratıcılığın nasıl destekleneceğini, yaratıcı düşünme yöntemlerini, yaratıcı yöntemlerin nasıl ve nerelerde kullanılacağını, yaratıcı düşünmede ölçme değerlendirme metotlarını öğreneceğiz. Yaratıcı olmanın “her alanda” bizi bir sıfır öne geçireceğini düşünürsek, bu eğitim iş yaşamında yer alan veya eğitim yaşamına devam eden herkese açıktır.

BİLETLER:

1 - Online Eğitim - 120 TRY
Eğitimlerimiz Venüs Akademi özel sanal sınıflarında yapılmaktadır. Eğitim kaydınızı tamamladığınızda Akademi giriş şifresi ve kullanıcı kodunuz mail adresinize gönderilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT