YENİ NESİL SATRANÇ VE EĞİTİM ANNE VE BABALARA ÖNERİLER

YENİ NESİL SATRANÇ VE EĞİTİM ANNE VE BABALARA ÖNERİLER

Tarihler: 04 Aralık 2020 Cuma ~ 04 Aralık 2020 Cuma 04 Aralık 20:00 - 04 Aralık 21:00

Yer: zoom

Ücret: SATRANÇ AKIL OYUNLARI - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2020 ~ Ara 4, 2020

♟Çocukların odaklı ve kaliteli zaman geçirmesi neden önemli?

♟Odaklanma süresinin iyice azaldığı "z " kuşağında pedagojik yaklaşımlar ve satrancın katkısı

♟Tam da şimdi oynamaya daha çok mu ihtiyacımız var?

♟Tüm bu sorulara  pedagoji, satranç, oyunlaştırma (gamification), özel eğitim, üstün potansiyelli çocuklar perspektifinden çözüm önerileri getirilmesi amacıyla interaktif bir oturum planlanmıştır. 

HAKAN ERDOĞAN: İstanbul’da doğmuş olup satrançla mahallesindeki ( Suadiye ) lisesinin orta 1. sınıfında tanışmıştır. Satranca çeşitli alanlarda katkıları olan satranç kolu öğretmeni Sn. Savran Tekeli’den ilk satranç bilgilerini almıştır. Satrançla ilgisini yükselten antrenörümüz İstanbul Satranç Derneğindeki gelişimi sonucu 1985 Türkiye Gençler ve 1991 yılında Türkiye Şampiyonu unvanını elde etmiştir. Aynı zamanda FIDE Ustası unvanı sahibidir. 1992 yılında Türkiye Satranç Federasyonun ilk kez açmış olduğu antrenörlük kursunda ülkemizdeki ilk sertifikalı antrenörlerden olarak çeşitli okul ve kuruluşlarda görev almıştır. Antrenörümüz bu çalışmaların başlangıcından itibaren yer alan ve federasyon bünyesinde 2006 yılında kurulan TSF-AYGEG(Alt Yapı Geliştirme Grubu) çatısı altında Alt Yapı Milli Takım Antrenörü olarak 2006 yılında başladığı görevini 2015 yıllına kadar sürdürmüştür. Satranç sporculuk hayatının yanında antrenörlük ve diğer alanlarında da yer alan antrenörümüz 2015 yılından bu yana çalışmalarına devam etmektedir.

CELAL ÖZBEK: İşçi sınıfı bir ailenin çocuğu olarak 1971 yılında Üsküdar'da doğan Celal Özbek, satrançla ilkokul yıllarında amcası sayesinde tanıştı ve kuzeniyle (rahmetli Deniz Erdoğan) Heybeliada da yaptığı efsane maçlar sonrası lise ve üniversite yıllarında arkadaş çevresi ile oynamaya devam etti, taaa ki, Kozyatağı Kriton Curi parkında Belediye bünyesinde açılan satranç kursunda (Bu hususta Kayınvalidesinin payı büyüktür ) gönüllü satranç antrenörlüğü yapana dek. O tarihten sonra , çocukların hayatında bu  oyun aracılığıyla yeni ufuklar açabileceğini gördü ve işin eğitmenlik kısmında kendini sürekli geliştirmeye çalışarak, tavlacılar ülkesinde değirmenlere karşı mücadelesine başladı. Bu uğurda 17 yıllık finans kariyerini bırakarak yeni hayatında çocukları satrançla tanıştırarak, oyun oynamanın ve bu spor un insanları nasıl biraraya getirdiğini, keşfettirdiğini ve geliştirdiğini anlatmaya devam ediyor. 

EMEL TÜRKMEN:  Özel İstek Uluğbey Anaokulu ögretmenligi yaptığım dönemde aktif Satranç Antrenörlük Eğitimini TSF (Türkiye Satranç Federasyonu ) den alarak İl Hakemi ve Antrönörlük yaptım. Kulüp çalışmalarım 2010 yılında başladı. Çevre Koleji, Ahmet Şimşek Koleji, Fen Bilimleri Koleji ve Sınav Kolejinde Satranç Antrenörlüğü yanında Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmenligi yaptım. Sanatçılar ve Sanat Severler Vakfı, Harman Spor Kulubu Kulup çalişmalarımız aktif olarak devam etmektedir. Bir çok üstün yetenekli ögrenci ve ailesine yönelik proje çalışmaları düzenlemekteyim. 

BİLETLER:

1 - SATRANÇ AKIL OYUNLARI - 55 TRY
CHESS ON LINE CANLI KURS

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT