Yola Çık, Kendini Bul

Yola Çık, Kendini Bul

Tarihler: 05 Aralık 2020 Cumartesi ~ 05 Aralık 2020 Cumartesi 05 Aralık 21:30 - 05 Aralık 23:00

Yer: Zoom

Ücret: Yola Çık Kendini Bul - 80 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2020 ~ Ara 5, 2020

Yola Çık Kendini Bul

Temel ihtiyaçlarını karşılamış ancak yaşamdaki gerçek amacını belirlemeye, olmak istediği insanla şimdiki hali arasındaki farkı en doğru şekilde kapatmaya ve kendini gerçeklemek için başarmaya odaklanan kişilerin, amaçlarına ulaşmak için gereken yöntem ve zihin yapılarını sağlayabilmektir. Böylelikle bireyi yaşamında başarmaya ve yaşamın zorlu yolculuğuna zihinsel olarak hazırlamaktır.

Neler Konuşacağız?

  • Metafor & Yolculuk
  • Yolculuk Felsefesi nedir?
  • Her insan kendi yolculuğunun kahramanı mıdır?
  • Bu anlayış iş ve özel yaşama nasıl uygulanır?
  • Kendini yeniden inşa etmek için ne yapmalıyım?
  • Jung’cu Yaklaşım
  • Yolculuğun Evreleri ve başarının evrensel şablonuna bakış


Kimler Katılabilir? 

Hedefine ve başarıya ulaşmak için zihin yapısını değiştirmek ve harekete geçmek isteyen tüm çalışanların katılımına uygundur.

Eğitim Detayları

Değişim Ustaları zoom hesabı üzerinden gerçekleştirdiğimiz homereform canlı eğitimleri için kaydınızı yaptıktan sonra, giriş yapacağınız linki ve canlı eğitim için ihtiyacınız olan bilgileri, etkinlikten en geç 3 saat önce e-posta adresinize göndereceğiz. Sorularınız için nazkaya@degisimustalari.com  adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Eğitmen 

Sinan Pekşen

TED Ankara Koleji’nden 1990 yılında mezun olduktan sonra çocukluktan beri hayali olan uçaklara yakın olabilmek için ODTÜ Havacılık Mühendisliğine girdi. 1994’te ODTÜ’den B:Sc. Derecesi, 1997’de ise M.Sc. Derecesini aldı. Doktoraya başladıysa da tamamlamadan 2001 yılında İstanbul’a taşındı ve kariyerinde önemli bir değişiklik yaptı. Yedi yıldır çalıştığı Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) Tasarım ve Geliştirme Departmanının en genç Proje Lideri olarak çalıştığı işini bırakarak Petrol Ofisi’nde satış kariyerine başladı. Öğrenmeye açlığı devam ettiği için Maine Üniversitesinin Marmara Üniversitesi ile iş birliği ile gerçekleştirdiği tezsiz MBA programını 2003’te bitirdi.

TAI’de çalıştığı dönemde tasarım mühendisi ve proje lideri olarak BOEING, AERBUS ve Lockheed Martin gibi firmalarla yürütülen pek çok yerli ve uluslararası projede çalıştı. Petrol Ofisi yıllarında kurumsal satış, müşteri yönetimi, bütçe ve hedeflerle çalışmak gibi önemli yetkinlikleri beş yıla yakın bir süre tecrübe etti.

2006 yılında insan kaynakları alanında dünyanın en büyük şirketi Adecco’dan aldığı oldukça cazip bir teklifle danışmanlık sektörüne şube müdürü olarak adım attı. On iki yıldır aynı sektörde çalışmaya devam eden Sinan Pekşen, 2015 yılında yine sektörün globalde en büyük ikinci şirketinin Türkiye organizasyonunda satış ve operasyondan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çok kültürlü ve çok uluslu iş ortamlarında iş, insan ve ilişki yönetimi konusunda benzersiz tecrübeler edindi.  

Halen danışmanlık, eğitim, çalışan memnuniyeti ve işe alım gibi pek çok konuda hizmetler veren ve kurucusu olduğu Değişim Ustaları şirketinde fiili çalışma hayatına devam eden Sinan Pekşen’in en büyük tutkusu bilgi edinmek ve bilgiyi paylaşmak. Üretimin en büyük haz olduğuna inandığı için olsa gerek tipik bir X kuşağı yönetici özelliklerini taşıyan Pekşen zihinsel üretimi bedensel emekle yapılan üretimle eş değer bulmakta, insanın toplumsallaşmasında her iki üretim tarzının birlikte ve vaz geçilmez unsurlar olduğuna inanmaktadır. Halen Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölümünde doktorasına devam etmektedir.

 

BİLETLER:

1 - Yola Çık Kendini Bul - 80 TRY
Online Eğitim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT