4.Uluslararası İstanbul Tango

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 08 Kasım 2009 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Nereden Alınır: www.istangoritual.org

Telefon: 0532 664 88 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Kas 8, 2009

Türkiye’nin en kapsamlı Arjantin Tango organizasyonu 4-8 Kasım 2008 tarihleri arasında dünyanın her yerinden yüzlerce tango severi "4.Uluslararası İstanbul Tango Ritual"de buluşturacak.

Armada Otel’in ana destekçisi olduğu ve Sonoshape’in katkıda bulunduğu festivale, “The Tango Lesson” filminin baş dansçılarından olan Fabian Salas ve Lolo Diaz ve dünyanın en usta ve ünlü tango dansçıları arasinda yer alan Esteban Moreno ve Claudia Codega, Horacio Godoy ve Cecilia Garcia, Christian Marquez ve Virginia Gomez ile tangonun anavatanı olan Buenos Aires’te parmakla gösterilen yetenekler arasında yer alan ve Turkiye’ye ilk defa gelecek olan Federico Naveira ve Inez Muzzopappa ve Ariadna Naviera ve Fernando Sanchez katılıyorlar. (TangoTürk Grubu kurucularından Serdar Sungar bu seneki hedeflerinin önceki yıllarda elde edilen başarının pekiştirilmesinin yanı sıra “İstanbul’u Buenos Aires’ten sonra dünyada en iyi tango yapılan şehir” unvanına kavuşturmak için katkıda bulunmak olduğunu belirtti).

Yurtdışından ve Türkiye’den festivale katılan yüzlerce tango sever gündüz saatlerinde Armada Otel’de gerçekleştirilecek tango atölye çalışmalarının katıldığı Ritual’ in açılış ve kapanış geceleri yine Armada Otel’de, 5 Kasım gecesi Ortaköy PRINCESS OTEL’de, 6-7 Kasım tarihlerinde POLAT TOWER da yer alan YAPI ENDUSTRI MERKEZI’de düzenlenecek milongalarda (tango geceleri) tango yapacak, hem de Arjantinli ustaların nefes kesen gösterilerini ve Oko Tango Quartet Orkestrası’nın canlı performansını izleyecekler. Türkiye’den ünlü tango DJ’lerinin müzik yapacakları tango gecelerine, Buenos Aires’in ünlü dansçısı ve DJ’i Horacio Godoy da müzik seçkileri ile renk katacak.

Ritual, 4 Kasım Çarşamba akşamı Armada Otel’de Hüsrev İsfendiyaroğlu’nun “Gitar için Milongalar” gitar dinletisi ile başlayacak. Tango severler İsfendiyaroğlu’nun gitarı eşliğinde ünlü ressam Mahir Güven’in resimlerini de görme fırsatını bulacaklar. Sergi Ritual boyunca Armada Otel’de açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT