Anjelika Akbar - Hakan Aysev - Mutlu Aşk Şarkıları

Tarihler: 03 Haziran 2015 Çarşamba ~ 03 Haziran 2015 Çarşamba 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 84.00 TL 2. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2015 ~ Haz 3, 2015

Piyano virtüözü Anjelika Akbar ve ünlü tenor Hakan Aysev, 'Mutlu Aşk Şarkıları'nı, bu kez çocukların eğitimine ışık olsun diye 3 Haziran'da İş Sanat’ta seslendirecek.

Birbirinden değerli iki sanatçı, gerçekleştirecekleri konserde, dinleyenlerin yüreklerini titretecek aşk şarkıları, türküler, napoliten'ler, ilahiler seslendirecekler. Konserin geliri Ağrı Tezeren Köyü’ndeki çocuklara okul yapımı projesi için kullanılacak.

Tüm dillerden bütün gönüllere akan aşk şarkılarından oluşan piyano-şan konserinde besteci ve piyanist Anjelika Akbar'ın uyarlamaları, ünlü tenor Hakan Aysev'in sesi ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Boğaziçi ve Robert Koleji Mezunu Sanayici İşadamı ve Yöneticiler Derneği (BRM) ile Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından yürütülen “bir çocuk değişir, bir dünya değişir” mottosu ile Ağrı’da 5. okul için çalışmalar sürüyor. 

Ağrı Tezeren Köyü okul projesine destek olmak için 3 Haziran akşamı saat 20:00’da İş Sanat’ta sahnelenecek konserde, yürekleri titretecek mutlu aşkı anlatan meşhur film müzikleri, dünyaca ünlü şarkılar, türkü, ilahiler, napoliten'ler, tangolar ve Anjelika Akbar'ın kendi besteleri yer alacak. 

Anjelika Akbar’ın piyanoda yorumları ve kendi besteleri eşliğinde, Hakan Aysev’in güçlü tenor sesiyle sunacakları ‘Mutlu Aşk Şarkıları’nın katılanlara büyülü bir atmosfer sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT