Aqua Florya’da Dans Rüzgârı Esecek!

Tarihler: 30 Ağustos 2014 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2014 Cumartesi

Yer: Aqua Florya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2014 ~ Ağu 30, 2014

Aqua Florya’da açık hava etkinlikleri son hız devam ediyor! 30 Ağustos Cumartesi günü, İstanbul Sis Gösteri Merkezi Topluluğu’nun Aqua Sahne’de sergileyeceği devasa bir gösteri ile Anadolu topraklarının tarifsiz esintisi Aqua Florya ziyaretçilerini karşılıyor olacak.

Modanın, alışverişin ve kaliteli eğlencenin adresi Aqua Florya’da durmak yok! İstanbul’un denize sıfır ilk ve tek alışveriş merkezi Aqua Florya, hafta sonu akşamları Aqua Sahne’de gerçekleştirdiği açık hava etkinliklerine ara vermiyor.

30 Ağustos Cumartesi günü, saat 20.00 itibariyle Aqua Florya ziyaretçilerine görsel bir şölen yaşatacak olan İstanbul Sis Gösteri Merkezi Topluluğu, Marmara Denizi’nin uçsuz bucaksız güzelliğine Anadolu topraklarının ihtişamını getirecek.

Aqua Sahne’nin açık alanında yıldızlar altında gerçekleştirilecek dans performansı ile yürekleri ağızlara getirecek olan İstanbul Sis Gösteri Merkezi Topluluğu ekibi herkesi bu muhteşem şova bekliyor!

Tüm etkinlikler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT