Bağlar / İletişim III

Tarihler: 20 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2009 Çarşamba 20 Mayıs Çarşamba, 20:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Caddesi No: 4 - 34435 Taksim - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2009 ~ May 20, 2009
BAĞLAR / İLETİŞİM III
Bağlar / İletişim teması çerçevesindeki gösteri serisinin üçüncüsü olan bu dans projesi, İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Erdal Uğurlu, Ebru Cansız Atay, Haldun Yedican, Çigdem Erkaya Öztürk ve Sibel Kasapoğlu’nun modern dans ve dans tiyatrosu tasarımlarından oluşuyor. İstanbul Şizofreni Derneği yararına gerçekleşecek geceye Paris Opera ve Balesi’nden dansçı Bruno Bouche da kendi eseri olan iki soloyla katılacak.

Koreograflar, toplumların bağlı oldukları moral değerler, kurumsal yapılar, bağımlılıklar ve bağımsızlık mücadelelerinin yaşadığımız dünya ile dans sanatı arasında kopulamaz bir bağ olduğunu irdelemekteler. Sosyal bağlamda « bağ » olgusundan yola çıkarak, « bağ, bağlı, bağımsız, bağlaç ve bağırmak » temalarını dans,tiyatro ve görsel sanatların bi arada olduğu bir oluşumla sahneliyorlar. Bu çalışma izleyiciyi toplum için psiko-sosyo kültürel açıdan bağların önemi üzerine düşünmeye davet ediyor.

www.istanbulartcouncil.com
Bilgi için: 0505.233.77.75


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT