Brezilya Dans ve Ritimleri Caddebostan`da Yankılanacak

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 29 Aralık 2009 Salı 19:30 – 21:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Caddebostan Kültür Merkezi Caddebostan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Ara 29, 2009

Brezilyalı ritim ve perküsyon eğitmeni Estevao Marques, yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul’da… Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’nin davetlisi olarak İstanbul’ a gelen Estevao Marques, work shop katılımcılarıyla birlikte 29 Aralık Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’nin davetlisi olarak geçtiğimiz sene İstanbul’a gelerek ritim ve dans atölyesi düzenleyen Estevao Marques yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul’da. Yetişkinlerden oluşan 30 kişilik bir grubun katılımıyla work shop düzenleyen Marques, katılımcılarla sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Marques ve öğrencileri 29 Aralık Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde hünerlerini sergileyecekler.

Katılımcılar, Estevao Marques ile birlikte sahneye çıkarak, farklı meteryalleri müzik aleti gibi kullanarak Brezilya’nın coşkulu ritimlerini izleyiciyle buluşturacak. Perküsyon enstrümanlarının yanı sıra beden perküsyonu da çalacak olan topluluk, müziklerini dansla birleştirerek, seyirciye unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Gecenin sonunda katılımcılar, katılım belgelerini eğitmenleri Marques’in elinden alacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT