Caz Korosu ve Flapper Swing

Tarihler: 26 Nisan 2014 Cumartesi ~ 26 Nisan 2014 Cumartesi 21:00

Yer: The Mekan Teras

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2014 ~ Nis 26, 2014

Boğaziçi Caz Korosu, Flapper Swing ve Lindyhop Dansçıları, 26 Nisan gecesi The Mekan Teras'ta cazın altın çağının yaşanacağı, swing ateşiyle hareketlenecek gecede sahne alıyor.

Gece Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu caz korosu ile başlayacak, Flapper Swing orkestrasının performansıyla ve İstanbul Lindy Hoppers Dansçılarının danslarıyla devam edecektir. 

Flapper Swing
Django Reinhardt ve Stephane Grappelli'nin izinden giden akustik bir Caz Manouche grubudur. Ritm gitar, solo gitar, kontrabas, soprano saksafon ve vokalden oluşan Flapper Swing, repertuvarında D. Reinhardt besteleri ve 1920-30'ların caz standartlarına yer vererek dinleyicilerine o dönemin eşsiz atmosferini yaşatır. Lindyhop Dansı bu atmosferin vazgeçilmez unsurlarındandır. 

Lindyhop
1920'li yılların ortalarında başlayıp 1940'lı yılların sonlarına kadar devam etmiş bir dans çılgınlığıdır. 1980'lerde canlanıp hızla yayılmaya başlamıştır. İstanbul Lindy Hoppers bu dans çılgınlığını İstanbul'da yaşatan bir dans topluluğudur.

Caz müziğini ve dansını bir arada görmek cazın altın çağı, swing dönemine dönmek isteyen herkesi Caz Korosu, Flapper Swing ve İstanbul Lindy Hoppers dansçılarının bir arada olduğu geceye davetlisiniz.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT