Dora Stratau Yunan Dans Tiyatrosu

Tarihler: 28 Ekim 2010 Perşembe ~ 28 Ekim 2010 Perşembe 20:30

Yer: MKM Attila İlhan Salonu

Ücret: 1. Kategori: 67,50 TL , 2. Kategori: 45,00 TL, 3. Kategori: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MKM Attila İlhan Salonu

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8, Akatlar / İstanbul Akatlar İstanbul

Telefon: 0212 351 93 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2010 ~ Eki 28, 2010

1953 yılından beri faaliyet gösteren Dora Stratou Dans Tiyatrosu, Geleneksel Yunan Danslarının "yaşayan müzesi" olarak tanımlanıyor. 200`ü aşkın orjinal el işi kostümleri, 8 müzisyen ve 1 şarkıcıları ile 40 adet dansçı İstanbul`da ilk performanslarını sahneliyor.

İstanbul performansına özel hazırlanan bir repertuar ile izleyici karşısında çıkacak olan Dora Stratou Tiyatrosu, Karadeniz, Batı Trakya, Konya ve Kapadokya bölgelerinden, hem Türk hem de Yunan kültüründe izleri devam eden ve ortak kültürel motifler içeren danslarını sahneleyecekler. CID-UNESCO Uluslararası Dans Konseyi tarafından organize edilen bu etkinlik, Türk ve Yunan kültürleri gibi, öncelikle ortak kültürel mirasa sahip kültürler başta olmak üzere, farklı kültürleri yakınlaştırmaya ve ortak yönleri canlandırmaya yönelik dans etkinlikleri ile devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT