Flamenco Oriental

Tarihler: 25 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba 25 Mayıs 2011 Saat 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 73,00 TL - 2. Kategori: 62,00 TL - 3. Kategori: 51,00 TL - 4. Kategori: 40,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, - Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2011 ~ May 25, 2011

Flamenco Oriental: Compania de Antonio Najarro
Koreografi Ve Direktör: Antonıo Najarro
Müzikal Direktörü: Daniel Yagüe
Müzikal Kompozisyonlar: Daniel Yagüe, Iván Palmero

Günümüzün en iyi dans gösterilerinden biri olarak kabul edilen Flamenco Oriental herkesi büyülüyor! Compania de Danza Antonio Najarro ve flamenko müzik grubu Jarcamora`nın sanatsal birlikteliğinin bir sonucu olan "Flamenco Oriental" gösterisi, flâmenko ve Klasik İspanyol dansının Ortadoğu mistisizminin kaynaşması bir anlamda. Yüksek tempolu olan gösteri; toplam 11 bölümde, 11 ayrı öyküyü ve koreografiyi sunmak için çıktı yola.

İspanyol ve flamenko müzisyenleri ve dansçılardan oluşan 25 kişilik topluluğun, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren kesintisiz gösterisi sırasında, flâmenko dansının koreografi ve müzikal dili, Endülüs müziğinin tipik geçişleriyle sentezlenmektedir.

Antonio Najarro

Klasik Bale, Escuela Bolera, İspanyol Balesi, İspanyol Klasik Balesi, İspanyol Folklorü ve Modern Dansın en prestijli uzmanlarının yönetiminde çalıştığı Kraliyet Profesyonel Dans Konservatuarı’ndan (Professional Royal Conservatory of Dance) CUM LAUDE (Üstün Başarı) derecesiyle mezun oldu. Mesleki kariyeri, 15 yaşındayken Carmen’de Solist Kategorisinde “Lucas el Torero” rolünü oynayarak tüm Avrupa’yı dolaştığı “Rafael Aguilar Dans Topluluğuna” katılmasıyla başladı.

Koreograf ve dansçı olarak ardı ardına Madrid Albeniz Tiyatrosu’nun ev sahipliği yaptığı IV., V. ve VII. Certamen Coreográfico de Danza Española y Flamenco yarışmasında; daha sonra Jose Antonio Balesi tarafından da kullanılan “Suspiro del Moro”`da, kendisine ikincilik ödülü kazandıran “Movimientos Reversos” gösterisinde ve birincilik ödülü kazandıran “Neireidas” ile yer aldı.

Aida Gomez’in yönetmenliğinde Haziran 1999 ve Haziran 2000 arasında Solo Dansçı oldu ve “ La Vida Breve”, “Ritmos”, “Poeta”, “Bolero”, and son olarak da efsane isim Jose Antonio Ruiz tarafından kendisi için özel olarak koreografisi yapılan “Don Jose” rolünde “Carmen” balesinde başdansçı olarak sahneye çıktı. 29 Nisan 2009`da Dünya Dans Gününde en iyi koreograf ödülü aldı.

Antonio Najarro 2010`da İspanya`nin en prestijli sahne sanatları ödülü MAX`ta en iyi erkek dansçı ödülünü almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT