Fundacion Julio Bocca

Tarihler: 17 Ekim 2010 Pazar ~ 17 Ekim 2010 Pazar

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 53,00 TL , 2. Kategori: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Konser Salonu gişesi.

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli / İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2010 ~ Eki 17, 2010

Kurucu Dansçı: Eleonora Cassano
Orchestra China Cruel: Ballet Argentıno
Yönetmen:Raúl Candal
Kareografi:Ana María Stekelman
Müzik:Julian Vat

Ballet Argentıno
Ballet Argentino, 1990 yazında Mar del Plata şehrinde kuruldu. Lidia Segni ilk direktörüydü ve devam eden süreçte dünya üzerinde 5 kıtada ünlü konser salonlarında ve opera salonlarında sahne aldılar. Ballet Argentino, Julio Bocca’nın gerçekleşen en büyük hayaliydi. Arjantin’de ve ülke dışında pek çok Arjantinli dansçı ile sahne aldı. >p>Pek çok gösteride ünlü kareograflar, Julio Lopez ve Kuarahy gibi isimlerle çalışmaya başladı. Ballet Argentino, üç sezon City Center ve bir sezon New York’ta Joyce Theatre’da sahne aldı. Bu gösteriler süresince izleyicilerden çok büyük destek gördü.

Julio Boca, 1997’den bu yana grubun direktörlüğünü yapmaktadır.Bugüne kadar 100’ün üzerinde dansçı kariyerine Ballet Argentino ile başladı. Topluluk, 2008 yılında en iyi gösteri dans topluluğu seçildi.

Eleonora Cassano
Institute Superior of Art of Teatro Colón okulundan 1983 yılında mezun oldu. Ardından pek çok çalışmada bulunacağı Venezüelalı Teresa Carreño Foundation grubunda çalışmaya başladı. John Clifford yönetiminde Los Angeles Balesinde yer aldı ve Amerikalı balet Maximiliano Guerra ile turneye çıktı.

1989’dan 1996’ya kadar Eleonora, Julio Bocca ile birlikte Avrupa’nın en önemli festivallerinde bulundu. “Ballet Argentino” nun kurulmasında ve şekillenmesinde yer aldı ve grupla birlikte Arjantin, Avrupa ve Amerika’yı dolaştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT