GD Salsa Battle Cup

Tarihler: 23 Mart 2013 Cumartesi ~ 23 Mart 2013 Cumartesi Saat: 12:00

Yer: GD Academia D'Esports , İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2013 ~ Mar 23, 2013
GD Salsa Battle Cup

Salsana güveniyorsan Ringde Kapışalım!

Türkiye’de ilk defa Salsacılar birebir kapışma için ringe çıkıyor. Türkiye’nin dört bir yanında Salsa kulüpleri, 23 Mart’taki bu kapışma için ekipleri ile durmaksızın hazırlanıyor. O gün gelip de jürinin karşısında elemeler sonrası en iyi 8’e kalan Usta Salsacılar karşılıklı olarak ringe çıkıp birbirlerine kıyasıya meydan okuyacak. Fakat ringden sadece tek bir kazanan çıkabilir!

Toplam 6.500 $ ödül
Son dönemde Türkiye’de hızla yayılan Salsa Tutkusu, ustalaşanların sayılarının artması ile yarışmalarda boy göstermeye başladı. Türkiye’de ilk defa yapılacak olan GD Salsa Battle Cup ve GD DJ Battle Cup hem Salsacıların ve DJ’lerin eğlenerek farklı bir konsept içerisinde birbirlerine meydan okumalarına izin veriyor hem de toplamda 6.500 $ veriyor. GD Salsa Battle Cup dereceye giren Salsacılara ödül verdiği gibi aynı zamanda temsil ettikleri kulüplerine ödüller vererek bir ilke daha imza atıyor!

Başvuru yapan çiftler arasında o gün yapılacak ön eleme sonrası kapışmaya kalan en iyi 8 çift karşılıklı olarak birebir meydan okumak üzere ringe çıkıyor. Rinde en iyi performansı gösteren en iyiler yarı finale oradan da en iyi iki çift gece yapılacak final partisinde ringde birebir kapışarak GD Salsa Battle Cup’ın birincisi olarak kupayı kaldırıyor ve büyük ödülü alıyor!

Parti zamanı!
Gün boyunca süren kapışmalardan sonra artık herkesin Salsa ruhunu yaşama zamanı geldi! Parti boyunca sürecek olan DJ Battle Cup’da farklı DJ’ler birbirlerine latin şarkıları ile meydan okurken siz de gecenin geç saatlerine kadar doya doya Salsa yapmaya ne dersiniz?

Müziğine güveniyorsan kapışalım!
Türkiye’de ilk defa Salsacılar birebir kapışma için ringe çıkarken DJ’ler de birbirlerine meydan okuyor ve Salsacıların kapışmasının ardından başlayacak olan partide ise bu sefer sahneye DJ’ler çıkıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Salsacıları ve izleyicileri çaldıkları müzikler ile dans ettirerek coşturmaları gerekiyor çünkü GD DJ Battle Cup’ın jürilerinden biri de partideki tüm katılımcılar ve büyük ödül 500 $!

Program Akışı
12:00 GD Academia giriş ve yarışmacı kayıtları
13:00 Prova ve ısınma
15:00 GD Salsa Battle Cup yarışma başlangıcı
19:00 Ara
21:00 After Party başlangıç
21:30 Parti boyunca sürecek olan GD DJ Battle başlıngıcı
23:30 GD Salsa Battle Cup Final Raundu 
01:00 Sonuçlar
04:00 Parti bitiş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT