HEK / SOLO - 4 KAPI 40 MAKAM

HEK / SOLO - 4 KAPI 40 MAKAM

Tarihler: 28 Aralık 2019 Cumartesi ~ 28 Aralık 2019 Cumartesi 20.00

Yer: Kadıköy Theatron Bulvar

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Söğütlüçeşme Caddesi, No: 64, Bulvar Çarşısı İçi - En Alt Kat Kadıköy İstanbul

Telefon: 0541 739 47 24

Web: https://www.kadikoytheatron.org/

E Posta: kadikoytheatron@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2019 ~ Ara 28, 2019

Kapalı bir mekanda 4 kişinin fiziksel ve psikolojik durumlarıyla dışardan bir müdahale(ler) ile gelişen olaylar ve kişilerin direnişlerinden çıkan eylem-durumları izlediğimiz bir süreçtir H Ê K Mekandaki bedenler psikolojik, fiziksel olanın dışında aynı mekanı ve şartları paylaştıkları arkadaşlarının gördüğü muameleye de seyirci bırakılıp süresiz bir korku, endişe içinde izlemeye maruz bırakılmalarını; seyircinin de buna ikinci bir katmanda seyirci olduğunu görürüz. Mekandaki kişiler yer yer oyun oynayarak yer yer şarkılar, ağıtlar söyleyerek toparlanmaya çalışıp direnç gösterirler. Fiziksel bir direnişin yanında psikolojik bir direnç görürüz ki bu mental olarak bedenin ve savundukları fikrin ayakta kalmasına ve yolculuklarına devam etmesine neden olan en büyük sebeplerden biridir. Bu yol ince ve zorluklarla, dikenlerle, yolu kapatmaya çalışanlarla doludur. H Ê K'te ki karakterler yollarına birer birer yumurta (hêk) koymuşlardır ve içindeki potansiyeli, canlı olanı kaybetmeden, kırmadan yollarına fikirlerini özgürce ifade ederek devam etmek isteyen kişilerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT