Image Black Light Theatre - Işıkların Dansı

Tarihler: 09 Ocak 2009 Cuma ~ 11 Ocak 2009 Pazar 9 Ocak Saat: 21.00, 11 Ocak Saat: 15.00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori: 45,00 YTL , 2. Kategori: 35,00 YTL, 3. Kategori: 25,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tim Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Istanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2009 ~ Oca 11, 2009

IMAGE BLACK LIGHT THEATRE
“IŞIKLARIN DANSI…”

Alexander Cihar ve Eva Asterova 1989`da kendi düşlerindeki bir tiyatro topluluğunu kurmak için yola çıkarlar.
Kafalarındaki düşünceye göre bu ‘’Kara Tiyatro’’ dans, modern caz, çağdaş müzik ve pantomim sentezine dayanan özel bir tiyatro olacaktır. Bu proje devlet desteğiyle ilk gösterisini 1990’da gerçekleştirir. ‘’Caz Pantomim Öyküleri’’ ‘’Kara Tiyatro’’ ve solo pantomim gösterisinin bir birleşimi olarak, geleneksel pantomim skeçlerinin tümünü, besteci Zdenek’in müziği eşliğinde, Naima’nın caz formasyonuyla canlı olarak sergiler.

Topluluk, 1992 yılında ‘’Caz Pantomim Öykülerine’’ yeni bir yön verir. Mozaik revü ‘’Hayal’’i yazar ve sahneler. ‘’Kara Tiyatro’’ ve pantomim arasında daha sıkı bir bağlantı kurmayı başarır.1994’ de ‘’Hayal’’i ses ve ışık efektlerini, film gösterimleriyle genişleterek ‘’Gece Uçuşu’’nu tasarlar.

‘’IMAGE’’, repertuarını sürekli güncelleştirir. Geleneksel ifade tarzlarına ek olarak, izleyicilerle bağlantı, dansa yapılan sanatsal yaklaşım, ses ve müzikle çalışma, film gösterimiyle hazırlanan ‘’Kara Tiyatro’’, özel efektlerine, sanatçıların arasındaki işbirliği de katılınca ortaya muhteşem bir gösteri çıkar.

‘’IMAGE Tiyatro’’su, bu güne kadar 6000’den fazla oyun sahnelemiştir. Grup yurtdışında Almanya, İsviçre, Belçika, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs, Macaristan, Slovakya, Kore gibi pek çok ülkeye turneye gitmiştir. Ayrıca ‘’IMAGE Tiyatro’’su çok sayıda saygın kurumun sosyal etkinliklerini oyunlarıyla süslemiştir. (Microsoft, Nokia, Volkswagen, Johnson&Johnson, Motorola, Münih Olimpiyat Salonundaki Bayern Werk AG).

Onbeşyılı aşkın süredir ‘’IMAGE’’ Prag kültür sahnesinde ‘’Kara Tiyatro’’ olarak çok önemli bir yer tutar. Çekoslovaklar kadar yurtdışından Prag’a gelen izleyiciler de ‘’IMAGE Tiyatrosu’’nu yakından tanırlar. Topluluk Prag’ın tam merkezinde Paris sokağında eski şehir meydanına birkaç adım uzaklıkta bulunan salonlarında gösterilerine devam etmektedir.

Uyarılar
- GARANTİ BONUS CARD sahiplerine %20 indirim uygulanmaktadır. Bu uygulama sadece PERAKENDE SATIŞ NOKTALARI ve ANA GİŞE`den gerçekleşmektedir.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır.
- Fotoğraf Makinası ve Video Kamera vs. içeriye alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT