J&B® Start A Party: Amelia Zidane

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 04 Ağustos 2010 Çarşamba 3 - 4 Ağustos 2010

Yer: Nahide

Adres: Kadırgalar Cad. Maçka Demokrasi Parkı 2 Maçka İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 65 30‎

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Ağu 4, 2010

Ortadoğu’nun en iyi oryantali Amelia Zidane yılanlı şovuyla izleyenlerin başını döndürecek. J&B’nin Byblos’taki muhteşem partisinin de yıldızı olan Lübnan’lı oryantal Amelia Zidane 3 Ağustos’ta Nahide’de sahne alırken, 4 Ağustos Çarşamba gecesi ise Al Jamal Bedevi’de bu kez yılanlı dans şovuyla izleyenleri büyüleyecek.

“Start A Party” sloganıyla efsanevi partiler düzenleyen dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, bu kez disko topunu medeniyetin doğduğu topraklar olan Lübnan Byblos’tan İstanbul’a taşıyor. J&B bir süre önce Lübnan Byblos’taki global partisinde yılanlı şovuyla izleyenleri büyüleyen Orta Doğu’nun en beğenilen oryantali Amelia Zidane bu kez İstanbul’da J&B Start A Party gecelerinin yıldızı olacak. 3 Ağustos Salı gecesi Nahide’de sahne alacak ünlü yıldız, dansıyla İstanbulluları büyüleyecek. 4 Ağustos Çarşamba gecesi ise Amelia Zidane, Al Jamal Bedevi’de sahne alırken, bu kez yılanlı dans şovuyla İstanbullulara daha önce tanık olmadıkları bir görsel şov sunacak. Koreografilerini ve şovlarını kendi oluşturan Amelia Zidane dünya çapında bir hayran kitlesine sahip. Cezayir asıllı, Fransa doğumlu ve Lübnan vatandaşlığı bulunan ünlü oryantal, özel şovlarında 3.5 metrelik pitonuyla dans ediyor ve klasik göbek dansıyla modern dansı birlikte yorumluyor. Ayrıca Zidane, 2007 yılında Orta Doğu’da ilk “Dünya Oryantal Dans Şampiyonasını” başlatan isim olarak biliniyor. Gece geç saatlere kadar sürecek “Amelia Zidanee L’oriental Fatale/J&B Start A Party”de konuklar J&B’nin gece için hazırlanan çok özel kokteyllerini tatma şansı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT