Lord of The Dance

Tarihler: 11 Haziran 2010 Cuma ~ 13 Haziran 2010 Pazar 11-12-13 Haziran Saat: 21.00

Yer: Maçka Küçükçiftlik Park

Ücret: 1. Kategori: 165,00 TL , 2. Kategori: 122,00 TL , 3. Kategori: 100,00 TL , 4. Kategori: 78,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Maçka Küçükçiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:5, Maçka Istanbul Maçka İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2010 ~ Haz 13, 2010

UNILIFE TÜRKİYE SUNAR DÜNYA ÇAPINDA SATIŞ REKORLARI KIRAN EFSANE GÖSTERİ MICHAEL FLATLEY’İN LORD OF THE DANCE GÖSTERİSİ İLK KEZ TÜRKİYE’DE!

Bugüne dek tüm dünyada 67’den fazla ülkede gösterdikleri performanslarla 100 milyonda fazla seyirci tarafından izlenen ve dünya çapında satış rekorları kıran bu mitolojik İrlanda dans fantezisi, Türkiye’de ilk kez UNILIFE Organizasyon ile 11-12-13 Haziran 2010 tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Parkta gerçekleştirecekleri sadece 3 özel performansla ülkemizdeki sanatseverlerle buluşacak.

• Birçok ödül kazanmış bu uluslararası dans fenomeninin yaratıcısı ve yönetmeni MİCHAEL FLATLEY, kalp ve zihinlerin, tüm geleneksel sınır ve engellere rağmen, müzik ve dans ile birleşeceğine ilişkin inancını tüm dünyaya kanıtladı.
• Flatley’in LORD OF THE DANCE’i izleyicilerini soluksuz bırakarak tüm dünyada Gişe Hasılat rekorlarını altüst etmeye devam ediyor.
• Los Angeles Times tarafından ”fantastik bir sanat şaheseri” olarak nitelendirilen Michael Flatley’in Lord Of The Dance’i izleyicilerin ruhunu ve kalbini ele geçirerek onları, mitolojik bir zaman- mekana götürüyor ve bu eşsiz deneyimi yaşayacak herkesi görsel ve işitsel anlamda bugüne dek hiç yaşamadıkları büyülü bir maceraya davet ediyor.
• Işıkların kararmasından grubun son sahnesine dek duyarlılık, dans, başyapıt niteliğindeki ışık oyunları ve pirotekniğin ustaca kombinasyonuyla seyirciler adeta büyüleniyor. Müzik salonda tek bir dokunulmamış ruh dahi bırakmıyor.
• İrlanda mitolojisindeki efsanelere dayalı, dansın evrensel diliyle kendini ifade eden, iyi ve kötünün bu klasik hikayesi, 14 yıldır tüm dünyada milyonlarca seyirciyi kendine hayran bırakarak geleneksel Irlanda dansını yepyeni bir boyuta taşıdı ve tüm dünyada eşi görülmemiş bir beğeni ve başarı kazandı.
• Hikaye Little Spirit (Küçük Ruh)’in Lord Of The Dance’e (Dansın Efendisi) insanlarını, Karanlık Lord Don Dorcha’nın kötülüklerine karşı korumasında yardımcı olmak için zamanda yolculuk etmesiyle başlar. Savaş hatları çizilmiştir, tutkular alevlenir. Arka fondaki büyüleyici Kelt müziği eşliğinde, dansçıların bedenlerinin olağanüstü figürleriyle dile gelen bir aşk hikayesi doğar.
• Şeytani Karanlık Gücün kahramanımıza meydan okumasıyla devam eden bu olağanüstü macera seyircileri aşk, tehlike ve arzularla dolu mitolojik bir evrene sürüklüyor.

- Kapı Açılış Saati 20:00
- Gösteri Başlangıç Saati 21:00
- Grup Satış için : 0216 550 12 88 / 0533 396 00 96
- Bilet fiyatları İndirimli dönem bilet fiyatlarıdır.
www.lordofthedanceturkiyede.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT