Los Vivancos

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 25 Mayıs 2012 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 93.00 TL, 2. Kategori - 83.00 TL, 3. Kategori - 67.00 TL, 4. Kategori Öğrenci - 22.50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ May 25, 2012

Aeternum
İş Sanat, 2011-2012 sezonuna “Flamenko'nun Prensleri” Los Vivancos’un uzun süre akıllarda çıkmayacak yepyeni gösterisi Aeternum ile veda ediyor. “Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa, bizim yazgımız da birlikte dans etmek” diyen Los Vivancos, çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden yedi kardeşten oluşuyor.

Okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, flamenko ateşiyle sahneleri yakan 7 yakışıklı kardeşin 2004’te bir araya gelerek kurduğu Los Vivancos, o tarihten bu yana katıldıkları tüm televizyon programları, festivaller ve dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdikleri gösterilerdeki dinamizmleri, teknikleri ve uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz ve keyifli anlar yaşattı.

2005 Ağustos’unda İspanya’da 50 binden fazla kişinin izlediği dans festivali Festival de Musica y Danza de Benicasim’e davet edilen Vivancos kardeşler, Ocak 2008'de ‘Los Vivancos 7 Hermanos' adlı gösterilerini Barselona’da Tivoli sahnesinde sekiz başarılı gösteriyle tamamladıktan sonra, 'Muhteşem 7' olarak anılmaya başladılar.

Kapsamlı bir Amerika turnesinin ardından dünyada turnelerine devam eden grup, flamenkoyu yeni bir boyuta taşıyan gösterileriyle izleyenleri kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Şimdi sıra sizde. Los Vivancos muhteşem gösterileri “Aeternum” ile 25 Mayıs Cuma akşamı İş Sanat'ta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT