Mayumana

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 24 Aralık 2010 Cuma 23-24 Aralık 2010 Saat 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 64,00 TL - 2. Kategori: 53,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 24, 2010

Bu etkinlik çılgın İstanbullular için!
The MAYUMANA Show 23-24 Aralık’ta Cemal Reşit Rey’de!

Adı BECERİ ve USTALIK anlamına gelen İsrailli müzik ve dans grubu MAYUMANA nefes kesen gösterileri “The Mayumana Show” ile 23 ve 24 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak! Her üyesi hem dansçı, hem perküsyonist, hem vokalist hem de iyi birer jimnastikçi olan grubun en önemli özelliği kova, fırça, palet, çöp tenekesi gibi etraflarında buldukları nesnelerden müzik üretiyor olabilmeleri. Topluluğun amacı ise kendilerindeki enerjiyi izleyenlere aktarmak.

Dansta ve müzikte kendilerine özgü bir tarz yaratan Mayumana İspanya, Portekiz, Belçika, İsrail ve Arjantinli dansçılardan oluşan çok uluslu bir yapı. Bu çok ulusluluğun etkisini müziklerine de yansıtan Mayumana’nın danslarında da samba, flamenko ve balenin esintilerini görmek mümkün.

47 ve 57 TL olan etkinlik biletleri CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’te!

Mayumana Hakkında:
Mayumana çok kültürlü bir tiyatro topluluğu olarak 1996 yılında Tel Aviv’de kuruldu. Topluluk; ritm ve görsel efektlere dayalı becerileri bir araya getiren bir gösteri ile dünyanın pek çok ülkesinde, 70 den fazla büyük şehirde sahne aldı. Mayumana’nın gösterilerini ilk 5 ayda 100.000’in üzerinde izleyici takip etti. Topluluk yetenek ve yaratıcılık alanında marka haline geldi.

Gösterilerine 9 kişi ile başlayan Mayumana’nın üye sayısı şimdilerde, teknik ekip dahil olmak üzere 100’ün üzerindedir.

Topluluğun üye sayısı teknik ekip dahil olmak üzere 100’ü aştı. Mayumana gösterisinin yaratıcıları Berman, Nuphar ve Ofer; beraberlerinde artistik danışmanlar Giuliano Peparini, David Ottone ve Ido Kagan ile yeni gösteri için çalıştı. Grup 6 ay boyunca birlikte yeni sanatsal elementler, senkronizasyon, canlı müzik, ritim ve uyum konularında yoğun bir çalışma temposuna girerek yeni gösteriyi şekillendirdi. İlk 5 ayda gösteriyi 100.000 ‘in üzerinde izleyici takip etti.

Boaz Berman

Grubun kurucularından olan ve aynı zamanda sanat yönetmenliği görevini de üstlenen Berman Tel Aviv’de doğdu. Çocukluğunun çoğunu deniz kenarında ritm enstrümanları çalmakla geçirdi. Berman, New York Jerusalem Müzik Akademisi’nde perkusyon dalında çalıştı. Berman, topluluğun artistik çalışmalarını Eylon Nuphar ile gerçekleştirdi.

Eylon Nuphar

Mayumana Topluluğu’nun yardımcı artistik direktörlüğü görevini yürütmekte olan Nuphar, New York’ta dünyaya geldi. 6 yaşında ailesiyle birlikte İsrail’e yerleşti. Lisedeki tiyatro eğitiminden sonra birkaç yıl fotoğraf ve sinematografi dallarında editör olarak çalıştı.

Roy Ofer

Yapımcı ve topluluğun kurucularından olan Ofer, İsrail’de doğdu. Kendisini dünyayı dolaşmaya adayan birisi olarak televizyon ve film üzerine çalışmalarda bulundu.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT