Netherlands Dance Theater II Etkileyici Gösterisiyle İstanbul’da!

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 17 Aralık 2010 Cuma 20:30

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1 Kategori: 17,50 TL, 2 Kategori: 12,50 TL, 3 Kategori: 7,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu gişesi

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 17, 2010

Kurulduğu 1978 yılından beri yaptığı gösteriler ve etkinliklerle dünya çapında ün kazanan Netherlands Dance Theater II, Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu desteğiyle Dans Platform İstanbul kapsamında 16–17 Aralık tarihlerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İstanbullularla buluşuyor.

Nisan ayından başlayarak 2010 yılı boyunca bir dizi özel etkinlik kapsamında dünyaca ünlü dansçı ve toplulukları ağırlayan İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nun da desteğiyle Türkiye`ye ikinci kez gelecek olan Netherlands Dance Theater II`yi, Dans Platform İstanbul projesiyle ağırlıyor. 16–17 Aralık tarihlerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu`nda dansı ve dans etmeyi sevenlerle buluşacak olan Netherlands Dance Theater II, izleyicilerine keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Programda koreografisi Ohad Naharin’e ait olan ve Hollanda prömiyeri 11 Kasim 1999’da yapılmış olan cha-cha, mambo ve geleneksel İsrail müziğini harmanlayan fenomenal modern dans performansı Minus 16’nin yanı sıra dünya prömiyeri 11 Kasım 2004’te yapılmış ve kartografisi Jiří Kylián’a ait, altı dansçının illüzyon ve fantezi yaratan sentetik bir duvar önündeki performanslarını sergiledikleri Sleepless da bulunuyor. Dünya prömiyeri bu yıl 28 Ekim’de gerçekleştirilmiş olan ve koreografisi Fernando Hernando Magadan tarafından yapılan Deus ex Machina ise programa ayağının tozuyla dahil oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT