No Corners

No Corners

Tarihler: 21 Eylül 2022 Çarşamba ~ 21 Eylül 2022 Çarşamba 20:30

Yer: Alan Kadıköy

Ücret: Tam 100.00 TL Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr

Adres: Acıbadem Mahallesi, Muhittin Üstündağ Caddesi Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2022 ~ Eyl 21, 2022

No Corners, konforun sınırlarını inceler ve yorulmadan yöneldiğimiz, çok aranan yaşam kalitesini çevreleyen psikolojik alanı tartışır. Toplumda bir iz bırakmak için bireyler olarak kendimizle ne kadar rahatız ve başkalarının kendilerini dahil edilmiş hissetmeleri için rahatlık fikrini nasıl değiştiririz? No Corners sinema sanatçısı Khairulhakim ile iş birliği yaparak, duyguları taşıma ve harekete geçirme fikrini daha da ileriye taşımak için bu medyumu kullanarak rahatlık ve rahatsızlık arasındaki iki arada hali derinlemesine inceliyor.

Decadance Co, oldukça kapsayıcı bir sanat yapma sürecini, kalite odaklı sunumları ve topluluklara anlamlı uygulamalarını takip etmeyi amaçlayan ortak çalışmaya dayalı bir çağdaş dans topluluğudur. Edwin Wee ve Rachel Lum tarafından kurulan grup, her zaman hem sanatçılara hem de izleyicilere meydan okuyan çok disiplinli işler geliştirmenin peşindedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT