Rafael Amargo-Suite Flamenca

Tarihler: 15 Kasım 2013 Cuma ~ 17 Kasım 2013 Pazar 15, 16, 17 Kasım Saat: 21:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2013 ~ Kas 17, 2013

Flamenko dansını, gelenekseli yitirmeksizin cesur yeniliklerle sahneye taşıyan Rafael Amargo, "Suite Flamenca" isimli gösterisiyle 15-17 Kasım’da TIM Show Center’da…

İspanya’nın bol ödüllü, yakışıklı ve tutkulu koreografı Rafael Amargo, aynı zamanda yeteneklerini ispatlamış bir dansçı olarak estetiğe ve yaratıcılığa çok önem veriyor. Sahnede işitsel–görsel tekniği kullanıyor ve profesyonel moda tasarımcıları ile çalışmayı seviyor. 

Suite Flamenca, kendi şirketini kurduğu 1977 yılından bu yana flamenkonun en saf formunu farklı disiplinlerle bir araya getirerek; "Poeta en Nueva York", "Enramblao", "DQ…Pasajero en Transito" gibi gösterilerle kariyerini geliştiren Amargo’nun sahneye koyduğu altıncı gösteri... Amargo’ya göre "Suite Flamenca", kariyerinin gelişiminde yeni bir heyecan… Flamenkonun köklerine, özüne geri dönüş. La Garay El Angel gibi ilk gösterilerine hakim olan ruha sahip. Gösteriyi en iyi tanımlayan sözler aslında yine kendisine ait: “Bu bir parantez; flamenko dünyamda, beni ileriye götürmeye yetecek kadar kısa bir geriye bakış. Suite Flamenca, temponun takip ettiği zamanlardaki o kayıp an, o sessiz anlar, içteki an. Metronom, zamanın tutsağı, ritim ve vuruş arasındaki arayış… İşte bu Suite Flamenca… İz bırakan bir ışık, dansa eşlik eden müzik ve beden olan tiyatrolar… bu benim Suite Flamenca’m!”

Rafael Amargo, "Suite Flamenca"nın müzikleri için, flamenko müziğinin en büyük isimlerinden olan ve flamenkonun en önemli isimlerinde Antonio Canales ve Joaquin Cortes’le projelere imza atmış ünlü müzisyen ve besteci Juan Parrilla ile çalışıyor.  Parilla da tıpkı Amargo gibi flamenkonun erken dönem formlarına modernize etmeyi seven bir isim.

Parilla, Flamenco Dance Company Rafael Amargo’nun müzikal ekibini nefesli ve telli çalgılar, klavye, baslar ve piyano ile genişleterek bestesinin en iyi müzikal sunuma ulaşmasını hedefliyor. Sözlerinin tamamı Rafael Amargo tarafından yazılan flamenko şarkılarına (El Cante) ise eşsiz sesleriyle Maite Maya, Carmina Cortés ve Pedro Obregón hayat veriyor.

Dekor ve kostümlerde her zaman avangard tasarımları tercih eden Amargo bu gösteri için ünlü moda tasarımcısı Amaya Arzuaga ile çalışırken ışık tasarımı için Poeta en Nueva York’da da birlikte çalıştığı Nicholas Fischtel’i tercih ediyor.  

İspanya’nın en saygın Gösteri Sanatları Ödüllerinden olan Max’ı 3 kez, "En İyi Dansçı" ödülünü 4 kez alan, İtalya’nın en prestijli dans ödülü “Positano Leonide Massine” layık görülen Akdeniz’in tutkulu ve yakışıklı dansçısı Rafael Amargo...

Koreograf & Yönetmen
Rafael Amargo

Beste
Juan Parrilla 
Flavio Rodrigues 
Camaron De Pitita

Ses Tasarımı
Alex Gonzalez 

Söz
Rafael Amargo 

Sahne Fotoğrafları
Jesus Vallinas 

Kostüm Tasarımı
Amaya Arzuaga

Stüdyo Fotoğrafları
Alvaro Villarubia 

Işık Tasarımı
Nicolas Fischtel (A.A.I.) 

Sanat Tasarımı
Barbeito & Manrique

Müzik Yönetmeni
Juan Parrilla Ve Flavio Rodrigues 

Yapımcı
Rafael Amargo’s Flamenco Dance Company 

Dansçılar
Eli Ayala 
Olga Aznar 
Vanesa Galvez 
Yolanda Jimenez 
Cristina Montalvo

Müzisyenler
Mario Montoya, Gitar 
Eduardo Cortes, Gitar 
Maite Maya, Vokal
Gabriel De La Tomasa, Vokal 
Antonio Maya, Cajon Jato, Piyano, Klavye, Bass

- - Her yaşta çocuk bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.p>

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT