Samaia (Gürcistan Efsaneleri)

Tarihler: 18 Aralık 2009 Cuma ~ 19 Aralık 2009 Cumartesi 18.12.2009 21:00:00 - 19.12.2009 21:00:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori: 70,00 TL, 2. Kategori: 60,00 TL, 3. Kategori: 50,00 TL, 4. Kategori: 40,00 TL

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Istanbul Maslak İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2009 ~ Ara 19, 2009

SAMAIA"1999 yılında Gürcistan kültüründen çok etkilenen Amerikalı yapımcı Jim Lowe ve Fransız yönetmen Pascal Jourdan tarafından kurulmuştur.

"SAMAİA" iyilik ve kötülüğün, savaş ve zaferin, sevgi ve düşmanlığın, yaşam ve ölümün, Gürcistan halkının şeref ve cesaretinin öyküsüdür.

Oyuncular, Gürcistan dansının tüm inceliklerini sahnede seyirciye yansıtmakta ve danslı skeçlerle gerçek olayları anlatmaktadırlar. Düellolar, baş döndürücü piruetler, at yarışı simülasyonları ve Kafkas kadınlarının ince zarafeti seyredenleri hayran bırakır.

"SAMAIA" sahnede canlı müzik eşliğinde rengarenk özel tasarlanmış kostümleri ve özel ışık efektleriyle tüm dünyada seyircilerin ayakta alkışladığı bir gösteridir. Gösterinin büyülü atmosferini oluşturan en önemli unsur, özgün canlı müziğidir. Geleneksel danslar ve şarkılar ulusal müzik aletlerinin eşliğinde icra edilir. Panduri, doli, salamuri, duduki, chiboni chonguri, akordeon, perküsyon, org ve nefesli çalgılar "SAMAIA"nın müziğini oluşturur.

"GÜRCİSTAN EFSANELERİ" dört kıtada tanınmakta, her gösteri sahnede gerçek bir coşku yaratmaktadır. "SAMAİA"nın ABD’ye düzenlediği ilk turne çok başarılı olmuştur. 2001-2007 arası düzenlenen dünya turnesi yaklaşık sekiz yıl sürer. ABD, Fransa, Romanya, Almanya, Çin, Rusya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Macaristan’da gösteriyi bir milyondan fazla kişi izler. 150.000’i aşkın DVD ve 130.000 kopya "SAMAIA" single’ı satılır. Dünya basını gösteriyi "Herkesin hayatında en azından bir kez görmesi gereken bir olay."olarak tasvir eder.(Le Figaro)

"SAMAIA" dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye ilk kez TİM MASLAK SHOW CENTER’a 18-19 Aralık 2009’da yalnız iki gösteri için geliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT