Sanitarium

Tarihler: 18 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 18 Mayıs 2009 Pazartesi

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Gösteri ücretsizdir.

Adres: 34956 Orhanlı, Tuzla Tuzla İstanbul

Telefon: 216 483 9106

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2009 ~ May 18, 2009
Müzik ve dans sıradışı bir gösteride buluşuyor: Sanitarium
Sabancı Üniversitesi öğrencileri bilinen müzik ve dans kalıplarının dışında çok farklı bir birleşimi 18 Mayıs’ta Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde izleyicilerle ilk kez paylaşacak.

Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü MÜZİKUS ile Dans Kulübü SUDANCE`in ortak çalışması olan “Sanitarium” izleyicileri yıkım-sonrası (post-apocalyptic) dönemde geçen bir hikayeye davet ediyor. Alışılageldik konser ve koreografi kalıplarının dışına çıkmayı amaçlayan gösteride SUDANCE üyeleri, MÜZİKUS öğrencileri canlı olarak çalarken danslarını sergiliyor. Sabancı Üniversitesi`nin disiplinlerarası yapısını yansıtan etkileşimli sahne ise, izleyiciler için olduğu kadar dansçılar ve orkestra için de yenilik niteliğinde. Sanitarium 18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde izleyicileri ile buluşacak.

Müzikus – Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü
Sabancı Üniversitesi’nin en eski ve köklü öğrenci kulüplerinden Müzikus, 1999 yılında kuruldu. Müziğin her dalını üniversiteye taşıyabilmek, kampüs müziğinin sesi olabilmek amacı ile bu güne kadar sayısız organizasyona imza atmış olan kulüp, sesini birçok kez üniversite dışında da duyurmayı başardı. Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü Müzikus, “Sezen Aksu Korosu”, “AvamGarde” ve “İtiraf ediyoruz: Biz bu şarkıları seviyoruz” “Neşeli Günler Kumpanyası” “Sahara Dust: A Tribute to Epica” gibi yaratıcı projelere imza atıyor.

SUDANCE – Sabancı Üniversitesi Dans Kulübü
Eşli Danslar ve Modern Danslar olarak iki ayrı kategoride çalışmalarını yürüten Dans KULÜBÜ (SUDANCE), dansı sadece bir eğlence değil yaşam şekli olarak algılayanların birlikteliğini temsil ediyor. SUDANCE`ın düzenlediği dans kursları Sabancı Üniversitesi kampüsünde öğrenci ve çalışanlarının büyük ilgisini çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT