Şehir - Orman

Tarihler: 30 Kasım 2011 Çarşamba ~ 30 Kasım 2011 Çarşamba 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Orhanlı Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2011 ~ Kas 30, 2011

Modern Dans Drama , 2 perde

Kurgu: Beyhan Murphy, Alpaslan Karaduman
Koreografi: Beyhan Murphy
Müzik: Rahman Altın
Ek Müzik: Athena ve maNga

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, 30 Kasım Çarşamba saat 20:00’de İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen 2 perdelik modern dans gösterisi “Şehir-Orman”a evsahipliği yapıyor. İlk kez geçtiğimiz sezon Fulya Sanat'ta perdelerini açan MDTist Projesi (Modern Dans Topluluğu İstanbul) bu sezonda, Rudyard Kipling'in Jungle Book (Cengel Kitabı) adlı eserini bir sosyal sorumluluk projesi olarak uyarlayan Beyhan Murphy'nin Şehir-Orman'nını sahneliyor.

7'den 70'e herkes için 2 perdelik modern dans-drama'olarak tasarlanan Şehir-Orman'da, bir gencin hikayesi ile beraber, toplumu yakından ilgilendiren gençlik ve çevre sorunlarına hem eğlenceli hem de düşündürücü bir bakış açısıyla yaklaşılıyor. Athena ve Manga'nın birer parça ile katkıda bulunduğu eserin müzikleri Rahman Altın'a ait.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT